Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Eindhoven

Aangeboden door FÏNLEY 15 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Eindhoven. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

FeelGood Market

Foto: Facebook FeelGood Market

Neem je familie op zondag 17 november mee naar de FeelGood Market in het Klokgebouw op Strijp-S. Struin langs gezellige kraampjes met duurzame producten, proef lekkere hapjes, volg een workshop en geniet van livemuziek. Toegang is gratis, de markt is open van 12.00 tot 18.00 uur. Meer informatie vind je hier. 

Zondagmiddagborrel bij The Little One

©Yourlittleblackbook.me

Een betere plek om de zondagmiddag te spenderen dan bij The Little One is er bijna niet. Geniet van de sfeer bij het kleinste café van Eindhoven en bestel een lekker drankje. Wat dacht je van FÏNLEY? Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de kaart staat onder meer de varianten Tonic, Bitter Lemon en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

Ga naar het Parktheater

Vacatures in Eindhoven
Foto: Twycer

Zondag 17 november kun je naar LEEF!, de nieuwste voorstelling van Lichtstad Revue. Het is een gave theatershow met spannende intriges, intieme liedjes en waanzinnige dans. Wil je erheen? Bestel dan hier je kaarten. Wil jij hierheen? Bestel hier je kaarten.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.