Doen tijdens Valentijnsdag: EscDaten bij Escaperoom Eindhoven

Door Noortje de Vries 12 januari 2018

Met Valentijnsdag vastzitten met vijf volstrekt vreemden, waarvan er uiteindelijk een misschien wel je nieuwe liefde wordt. Dit ‘EscDaten’ kan dit jaar bij Escaperoom Eindhoven.

Misschien vind je dat we er wel erg vroeg bij zijn met onze Valentijnstip. Toch willen we je deze nu al meegeven, want de inschrijvingen gaan hard. Op Valentijnsdag staat Escaperoom Eindhoven van 10.00 uur tot 22.00 uur in het teken van de liefde.

Het idee is dat je met vijf vreemden in een escaperoom gezet wordt en samen probeert eruit te komen. Het team van Escaperoom Eindhoven zoekt van tevoren uit met de inschrijfformulieren wie jouw perfecte match kan zijn en maken de escaperoom helemaal ‘Valentijn proof’. Zo zorgen ze ervoor dat je de ultieme EscDate-ervaring krijgt.

Escapen of toch blijven?

Het is natuurlijk wel een risico die je neemt wanneer je gaan EscDaten. Mocht je na vijf minuten al doorhebben dat jij en je date helemaal geen match vormen dan kan je het best wel zwaar krijgen. Je hebt dan natuurlijk nog vier andere opties, maar als die het al gezellig met elkaar hebben zit je dubbel vast.

Zie je het wel zitten om Valentijnsdag eens anders beleven dan thuis op de bank met een doos chocolade? Kijk in het Facebookbericht hieronder hoe je je moet aanmelden. Mocht je nu tijdens Valentijnsdag niet kunnen, dan kan je als nog reageren. Bij genoeg aanmeldingen EscDaten ze op 18 februari nog een keer.

Meer over

Doen