Dit zijn dé Eindhovense uittips voor 12, 13 en 14 januari

Door Noortje de Vries 12 januari 2018

Al klaar voor het weekend? Nog geen plannen, maar wel zin om de hort op te gaan? Met dit lijstje vol weekendtips in Eindhoven hebben we weer genoeg om naar uit te kijken.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag 12 januari: Lifehacks om je doelen te bereiken & vrouwen rock

uittips

  • Vrouwen Rock: denk je dat een rockband alleen uit mannen bestaat? Dan heb je het goed mis! Lefff  is een rockband met alleen maar vrouwen en ze treden vrijdag op bij Café Kraaij en Balder.
  • Nederlands Silent Film Festival: vrijdag, zaterdag en zondag kan je bij Pand P verschillende ‘stomme films’ (films zonder geluid) zien.
  • Lifehacks om je doelen te bereiken: niets is zo vervelend als doelen stellen en deze niet kunnen halen. Tijdens deze gratis workshop leer je hoe je je gestelde doelen wel kan voltooien.

Zaterdag 13 januari: Liedjesfist & This is Jackson

uittips
Foto: Liedjesfist (Facebook)
  • Liedjesfist: we gaan in het Zalencentrum weer opzoek naar het origineelste, leukste , carnavaleske en uiteraard binnen twee coupletten meezingbare carnavals nummer.
  • Family Dance Vibez: dans samen met je gezin het weekend in tijdens de Family Dance Vibez. Tickets zijn nog beschikbaar.
  • This is Jackson: in de Effenaar kan je een muzikale reis langs de grootste hits van Micheal Jackson maken. Tickets zijn nog beschikbaar.
  • Radio 8FM Party: ga in het Klokgebouw terug naar de eighties, nineties en zeroes. Met het thema ‘unforgettable’ gaan de DJ’s er een onvergetelijke avond van maken. Tickets zijn nog beschikbaar.

Zondag 14 januari: De gelaarsde Kat & Jam de la FAM battle

Rembrandt
Foto: ANP
  • Jam de la FAM battle: dames, neem het tegen elkaar op tijdens de Hiphop en Urban battle bij Dynamo. Je kan je op de dag zelf inschrijven en iedereen mag meedoen. Klik hier voor de tickets en verdere informatie.
  • De gelaarsde Kat: zie in het Parktheater hoe De gelaarsde Kat de molenaarszoon helpt. Deze Efteling sprookjesmusical heeft twee voorstellingen, maar schiet op! De middagvoorstelling is bijna uitverkocht.
  • Tien topstukken on tour: je kan natuurlijk ook een dagje cultuur snuiven. En als je dat dan goed wil doen moet je dit weekend naar het Van Abbemuseum. Daar hangen tien topstukken van onder anderen Rembrandt en Picasso. Kaarten kan hier je bestellen.

Jouw tips!

Foto: Dj La Fuente (Facebook)

Dit was nog maar een kleine greep uit alle activiteiten die dit weekend plaatsvinden. Zijn we de allerleukste vergeten, of weet je een activiteit in de toekomst die we écht niet mogen missen? Reageer via Facebook of tip ons via [email protected].

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.