Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom heel Eindhoven deze week bij Pathé te vinden is

Aangeboden door Pathé Eindhoven 9 augustus 2019

Gek op een avondje film kijken op de bank om te ontspannen? Gezellig, maar natuurlijk lang niet zo leuk als film kijken in de bios! Het grote scherm, de zachte stoelen waarin je zo lekker wegzakt, warme popcorn… Ja, film kijken doen wij toch het allerliefste in de bioscoop. Dit is waarom. 

Psst… benieuwd welke films er nu draaien? Dat bekijk je hier.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Nooit uitgekeken

pathe eindhoven
Foto: Pathé

Je zit thuis en bent voor je gevoel al urenlang op zoek naar een leuke film, maar nope… er zit he-le-maal niets tussen. Herkenbaar? Op naar Pathé! Op het filmprogramma van Pathé in Eindhoven staan zoveel toffe, nieuwe films dat er altijd wel iets bij zit wat je wilt zien. Kijk zelf maar:


Meer over Pathé Eindhoven ontdekken?

Pathé Eindhoven bioscopen

Dommelstraat 27, Eindhoven

Bekijk meer:bioscopen

Wat een ervaring!

Film kijken in de bios is altijd een echte ervaring. Bij Pathé Eindhoven al helemaal, want hier kijk je films in IMAX. De schermen zijn hier nóg groter, het beeld is nog scherper en het geluid is nog harder dan je gewend bent van andere bioscoopzalen.

Ook heel vet: een film kijken in 4DX. Kijk dan niet gek op als je tijdens de film letterlijk zit te schudden in je stoel of een warmtevlaag in je gezicht voelt. Al die special effects waardoor het lijkt alsof je zelf in de film zit? Hoort er allemaal bij! In de video hierboven ontdek je hoe het zit. 

Bios = heerlijk avondje uit

Pathé popcorn
Foto: Pathé

Film kijken vanuit je luie stoel is af en toe heerlijk, maar voor een écht leuk avondje uit ga je natuurlijk naar de bios. Trek een leuke outfit uit de kast, koop een grote bak popcorn en genieten maar!

Weer of geen weer

Pathe Eindhoven
Foto: Pathé Eindhoven

Of het nu tropisch heet of belachelijk koud is: bij Pathé is de temperatuur altijd aangenaam. Als een dagje strand er door het weer niet in zit, weet je waar je heen moet!

Wijnfestival Ketelhuis

Dit is hét perfecte uitje als je deze zomer even niet buiten wilt zijn

Een festival hier, een stranddagje daar... Grote kans dat ook jij deze zomer vaak buiten te vinden b...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.