Het nieuwe programma van het Parktheater is bekend! Ga jij in de hoge hoed?

Aangeboden door Parktheater Eindhoven 5 mei 2018

Ja hoor, het nieuwe programma van het Parktheater is bekend. Zo’n 475 nieuwe voorstellingen om uit te kiezen in het seizoen 2018/2019. Ben je al nieuwsgierig? 

Misschien zie je een avondje Parktheater nog steeds voor je als een chique gebeuren waarbij je in je mooiste pak gaat kijken naar een ballet- of toneelvoorstelling. Natuurlijk kan dat ook, maar er is zoveel meer! Het is veel laagdrempeliger en meer divers dan je waarschijnlijk denkt. Wedden dat er genoeg voorstellingen op het programma staan waar jij zeker naartoe wil? Een kleine greep: Bert Visscher, Paul de Leeuw, Ali B, ‘onze’ Fresku, Jandino, Thomas Acda en Rupsje Nooitgenoeg.

Programmaboek oppikken

Weet je, eigenlijk moet je de hele lijst gewoon zelf even bekijken, want er zijn dus nog 468 andere optredens op het gebied van dans, toneel, muziek, opera, musicals en kindertheater. Vanaf 5 mei is het programmaboek beschikbaar. Je kunt het dan ophalen bij verschillende locaties in de stad, zoals het theater zelf, de bieb en het gemeentehuis. Uiteraard kun je het ook allemaal online bekijken.

In de hoge hoed

Ok, je hebt het programma doorgespit en besloten dat je bijvoorbeeld Paul de Leeuw en het optreden van het Nationale Ballet wil bekijken. Dan kun je je vanaf nu tot en met 18 mei alvast aanmelden. Dit is nog geen definitieve reservering, maar je komt in een soort hoge hoed terecht waar na twee weken lootjes uit worden getrokken. Iedereen maakt dus evenveel kans op de meest populaire voorstellingen. Is een voorstelling nou niet uitverkocht, dan maak je via de loting nog kans op de beste zitplaatsen. En let wel; je zit nergens aan vast. Op 28 mei krijg je bericht of je een kaartje hebt weten te bemachtigen. Na deze datum gaan alle kaarten in de vrije verkoop.

Over lange tafel-voorstellingen, busreizen en meer

Wist je dat je bij het Parktheater ook van tevoren een busreis kunt reserveren naar musicals in andere steden van het land, zoals Soldaat van Oranje en Cats? Je wordt weggebracht, opgehaald en krijgt een lekkere lunch onderweg. Hoppetee. En wil je een voorstelling bijwonen waar anderen in je omgeving echt geen drol aan vinden, dan kun je aanschuiven aan de lange tafel waar de andere ‘lonesome riders’ ook zitten. Leuk om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een voorstelling te ontmoeten en gezellig na te praten.

En dan is er nog een (gratis) flexwerk ruimte en een restaurant waar regelmatig culinaire activiteiten worden georganiseerd. Zo zie je maar: het Parktheater biedt meer dan je denkt, het is écht een heel fijne plek voor íedereen.

Foto: Damion Thakoer
Foto: Bas Mariën
Foto: Parktheater
Foto: Parktheater
Foto: Maarten van der Wal

Parktheater Eindhoven

theaters

Nu open09:30 - 20:30

Theaterpad 1 , Eindhoven

Bekijk meer:theaters

adv.