Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijna vrij: 5 x leuke dingen doen in Eindhoven tijdens het pinksterweekend

Door Chloë van der Smitte 28 mei 2020

Als je nog op zoek was naar leuke evenementen tijdens Pinksteren, look no further! Er is namelijk weer genoeg leuks te doen, ook vanuit huis! Kijk maar:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Pubquiz, maar dan vanuit je woonkamer

Posted by Pubquiz040 on Thursday, 7 May 2020

 

Start je weekend met de online quiz van Pubquiz040. Extra leuk: dit keer maken jullie de quiz zelf! Als hoofdprijs ligt er een dinerbon voor vijf personen klaar. Waar wacht je nog op? Licht je vriendengroep in en meld je snel aan. Deelname kost €12,50 per team van maximaal vijf personen. Inschrijven kan hier. Aanvang: 20.00 uur.

Emo Night Mainland – Livestream XXXL | Studio Mainstage

Posted by Dynamo Rock on Tuesday, 12 May 2020

Af en toe een emotionele avond beleven mag ook best in deze tijd. Dynamo organiseert daarom een heuse Emo Night: een livestream van maar liefst zes uur lang met de meest droevige nummers. Dit wordt gestreamd vanuit Dynamo door vier verschillende DJ-teams. Plaatjes van onder andere Panic! At The Disco, Blink 182, Mayday Parade en veel meer komen aan bod. Tune in om 20.00 uur enne… houd die doos tissues maar vast in de aanslag.

Online Italiaanse kookworkshop

Posted by Pure Food & Pure Taste on Friday, 22 May 2020

 

Aan je kook-skills werken? Geef je dan op voor de online kookworkshop van Pure Home Cooking. De workshop staat helemaal in het teken van de Italiaanse keuken. Wat staat er op het menu? Onder andere carpaccio, burrata, risotto en een heerlijk toetje. Meld je aan en leer van alle tips en tricks!

7th Sunday Funday at home

Posted by 7th Sunday Festival on Monday, 25 May 2020

 

Helaas geen 7Th Sunday Festival dit jaar, maar ook daar is een oplossing voor: het festival komt gewoon bij jou thuis! Je kunt namelijk de &th Sunday Home Experience winnen. De organisatie komt met zeven acties waarbij je vrienden en jij uitgedaagd worden om verschillende prijzen te winnen. Zo kun je een lang gratis toegang tot het festival winnen, meedoen met een bierproeverij, TikTok challenges uitvoeren en er is een loterij. Nodig je vrienden uit zondag 31 mei (maximaal drie personen), zet de 7th Sunday Playlist aan en begin met de zeven things to do en geniet van je Sunday Funday at home. Meer info vind je hier.

Horeca opent weer!

terras
Foto: Bert van Herk

Precies op 1 juni klokslag 12.00 uur opent de Eindhovense horeca weer. De terrassen mogen open en ook binnen kun je een tafeltje reserveren, al dan niet met maximaal dertig personen tegelijk. Dat betekent dat je weer mag genieten van een lekker koud drankje of heerlijk gerecht op de Markt, in de Dommelstraat of de Kleine Berg bijvoorbeeld. De weersvoorspellingen zien er goed uit, dus zorg dat je er op tijd bij bent. We voorspellen namelijk gretige Eindhovenaren 😉 Of je reserveert je plekkie in het restaurant zelf, weet je zeker dat je een tafeltje hebt!

 

Lees ook:

Pinksteren 2020 in Eindhoven: 5 x dit kun je ondanks de maatregelen wel doen

Hoewel veel horeca en terrassen weer openen op Tweede Pinksterdag (1 juni) kan niet iedereen tegelij...

Dit zijn de openingstijden van supermarkten tijdens Pinksteren 2020

Met de feestdagen is het altijd even checken welke supers dicht zijn of andere openingstijden hanter...
Cure Afvalbeheer

Op deze dagen wordt het afval opgehaald rond Hemelvaart en Pinksteren

Nog even en Hemelvaart en Pinksteren staan voor de deur. Dat zijn feestdagen, dus dat betekent dat d...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.