Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijna vrij: 5 x leuke dingen doen in Eindhoven dit weekend

Door Chloë van der Smitte 11 juli 2019

Het is weer bijna weekend! Staat jouw agenda al vol leuke plannen of kun je wel wat insider-tips gebruiken? Wij gingen voor je op zoek naar de allerleukste uitjes.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Swap Eindhoven II

Posted by Galerie Pennings on Monday, 8 July 2019

Creatievelingen opgelet: tijdens SWAP mag je bij Galerie Pennings al je zelfgemaakte drukwerk exposeren én ruilen. Of het nou een zeefdruk is, een ets of fotoprint, het mag en kan allemaal. Neem mee neem mee en ruil je werk om met dat van andere kunstenaars. Je hoeft je niet aan te melden voor dit event. Gewoon komen en swappen maar!

Wanneer: vrijdag 12 juli van 15.00 uur tot 19.00 uur
Waar: Galerie Pennings
Kost dat: helemaal gratis


Meer over Pennings Foundation ontdekken?

Pennings Foundation vrijetijd en uitgaan

Gesloten12:00 - 17:00

Geldropseweg 63, Eindhoven

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Ticket To The Tropics

Posted by Pand P Eindhoven on Friday, 28 June 2019

Nog geen vakantie gepland? No worries, Pand P is er deze zomer speciaal voor alle thuisblijvers met een bomvol programma. Zo kun je zaterdag in Caribische sferen je heupen losgooien tijdens Ticket To The Tropics. Het terras van Pand P wordt omgetoverd tot een tropisch oord met palmbomen, flamingo’s en strandstoelen. Gooi daar livemuziek bij van het Latijns Amerikaans duo Cantamigo en je minivakantie in Eindhoven kan niet meer stuk.

Wanneer: zaterdag 13 juli van 15.00 uur tot 23.00 uur
Waar: Pand P
Kost dat: niente!


Meer over Pand P ontdekken?

Pand P theaters

Gesloten11:00 - 00:00

Leenderweg 65, Eindhoven

Bekijk meer:theaters

Daydream Festival Aquabest

Claptone & Friends zijn ook dit jaar weer terug op Daydream Festival met het unieke Techhouse/Techno concept dat de hele wereld over reist 💥 Zien we jou daar?Claptone • Ferreck Dawn • Oliver Dollar • Pieter Ellis • Ringbaan • RIVA STARR • Tube & Berger

Posted by Daydream Festival The Netherlands on Tuesday, 2 July 2019

Dit weekend kun je weer naar het Daydream Festival weer bij Aquabest. Daar kun je de hele dag losgaan op de harde beats van onder andere Fedde Le Grand, Claptone en Puinhoop Kollektiv. Kan het voor jou niet hard genoeg? Zorg dan dat je het muziekgeweld op de Bad Dream stage niet mist met shows van Wildstylez, Promo en meer.

Wanneer: zaterdag 13 juli van 13.00 uur tot 00.00 uur
Waar: Aquabest
Kost dat: Late tickets zijn verkrijgbaar voor €49,25

FeelGood Market

Posted by FeelGood Market on Wednesday, 26 June 2019

Dit keer niet op de derde zondag van de maand maar de tweede zondag! Goed om even te weten. Het Ketelhuisplein is dan weer het middelpunt van vermaak met streekproducten, workshops, livemuziek en de lekkerste hapjes. Struin lekker tussen de kraampjes met de leukste handgemaakte of gerecyclede items. Ook het eten is helemaal biologisch én uit de streek. Alles voor een FeelGood zondag.

Wanneer: zondag 14 juli van 12.00 uur tot 18.00 uur
Waar: Ketelhuisplein, Strijp-S
Kost dat: gratis

Picnic Social

Posted by Social Eindhoven on Tuesday, 18 June 2019

Wat is een zomer zonder een goede picknick? Niks aan! Kom zondag daarom gezellig picknicken met Social Eindhoven in het Stadswandelpark. Naast het meebrengen van iets lekkers, vraagt de organisatie ook om een stukje van je creativiteit mee te nemen. Speel je bijvoorbeeld een instrument? Kun je goed schilderen, hoelahoepen of badmintonnen? Neem je instrumenten of andere items mee! Iedereen is welkom, ook je hond.

Wanneer: zondag 14 juli van 14.00 uur tot 19.30 uur
Waar: Stadswandelpark
Kost dat: Helemaal niks, op het meebrengen van je eigen servies, eten/drinken en talent na!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.