Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zon, zee, strand: hier in Eindhoven vind je jouw absolute droomopleiding!

Aangeboden door Cosmo Opleidingen 10 november 2019

Heeft jouw kind (of jijzelf) het vaak over een carrière in het buitenland? Dan hebben we een gouden tip: bezoek de open dag van Cosmo aan het Gilde Travel & Leisure College in Weert. Je zoon of dochter wordt hier helemaal klaargestoomd voor een superleuke carrière.

Het mooie daarbij is dat Cosmo samenwerkt met professionele partners als Recreatiepark de Leistert, Doe Nederland en van Hoorne Entertainment.

Werken in het buitenland of dicht bij huis

We horen je al denken: gaat mijn zoon of dochter later écht naar het buitenland? Geen paniek: Cosmo leidt studenten op voor een functie in binnen- én buitenland. Het kan dus ook zo zijn dat je kind gewoon indebuurt komt te werken, bijvoorbeeld bij een recreatiepark.

Tekst loopt door onder foto’s. 

Studenten leren al in het eerste jaar in de praktijk. Foto: Cosmo
Studenten van Cosmo. Foto: Cosmo
Team Cosmo-studenten in Spanje. Foto: Cosmo
Foto: Cosmo

Zelf ontdekken wat je graag wil

De studenten ontdekken – onder begeleiding van een persoonlijke coach – al snel waar hun hart ligt. Ze lopen aan het einde van het eerste leerjaar stage, vaak in een vakantiepark of camping in Nederland of België of (als ze oud genoeg zijn) in Spanje. Hier draaien ze mee in een team om de basis te leren. Denk aan activiteiten organiseren en begeleiding van kinderen en shows opvoeren in de avond. Maar ze leren ook plannen en zichzelf presenteren. In leerjaar twee mogen ze wéér op stage. Ze kunnen dan een gerichtere plek kiezen voor een stage, bijvoorbeeld als frontoffice-medewerker, gastheer/vrouw, teamleider of reisbureaumedewerker, want Cosmo faciliteert naast de eigen mbo-opleiding (niveau 3 en 4) ook de TUI Hospitality Academy aan het Koning Willem I College in Den Bosch.

Mooi zakcentje

Het mooie aan die nauwe samenwerking met partners is dat de studenten er terecht kunnen tijdens hun studie. Naast een succesvolle stage hebben ze er vaak ook een bijbaantje! Dat is écht een pluspunt van Cosmo. De opleiding zorgt naast gegarandeerde stages ook voor gave bijbanen waar je relevante werkervaring kunt opdoen en dus lekker kunt bijverdienen.

Tekst loopt door onder foto. 

cosmo
Studenten leren letterlijk van medewerkers uit het werkveld. Foto: Cosmo

Vervolgstudie

Cosmo biedt nog meer perspectief voor je zoon of dochter. Veel studenten stromen na het behalen van hun diploma door naar het hbo. Ze leggen de basis op het het Gilde Travel & Leisure College in Weert of het Koning Willem I College in Den Bosch en kiezen daarna voor een vervolgstudie, zoals de lerarenopleiding, commerciële economie, toeristisch management, theater en dans, communicatie, multimedia design, horeca of hotelmanagement. In de drie jaar daarvoor hebben ze bij Cosmo al een heleboel geleerd!

Open dag Cosmo

Klinkt te gek, toch? Als wij het konden overdoen… Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Bezoek dan de open dag van Cosmo om een nóg beter beeld van de opleiding te krijgen!

De informatiedag op het Gilde Travel & Leisure College in Weert is op zondag 24 november van 10.00 tot 15.00 uur. Locatie: Drakesteyn 5, Weert.

De open dag op het Koning Willem I College in Den Bosch is op twee data: vrijdag 29 november van 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag 30 november van 10.00 tot 14.00 uur. Locatie: Vlijmenseweg 2, Den Bosch.

Nu al nieuwsgierig naar de opleiding? Zo ziet een dag op de Cosmo Academy eruit:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cosmo Opleidingen. Meer over Cosmo Opleidingen ontdekken?

Cosmo Opleidingen

Vandaag gesloten

Drakesteyn 5 , Weert

adv.