Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x voor deze nieuwe films wil je nu naar Pathé in Eindhoven

Aangeboden door Pathé Eindhoven 26 december 2019

Kan je dag wel wat actie gebruiken of wil je jezelf helemaal verliezen in een romantische film? Dan zit je goed bij Pathé in Eindhoven. Ga voor extreme effecten met 4DX of voor een gigantisch scherm met IMAX. Welke ervaring je ook kiest: je gaat sowieso maximaal genieten. Wij tippen vijf nieuwe films die je nu wilt zien bij Pathé.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Star Wars: The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker kan zomaar één van de laatste episodes van Star Wars zijn. Deze epische reis naar een galaxy far, far away wil je dus niet missen! Ga hem zeker kijken bij Pathé, want dit is de enige bioscoop die deze film in IMAX-format toont. Star Wars is opgenomen met speciale IMAX-camera’s, waardoor de film op een extra groot doek kan worden geprojecteerd. Met IMAX worden kleine emoties groot en explosies nóg groter. Maak je klaar om volledig overrompeld te worden!

Wil je helemaal meegenomen worden in de actie? Bekijk Star Wars dan in 4DX. In deze zaal wordt je door twintig effecten de film ingetrokken, alsof je er zelf deel van uitmaakt. Tickets scoor je hier.


Meer over Pathé Eindhoven ontdekken?

Pathé Eindhoven bioscopen

Dommelstraat 27, Eindhoven

Bekijk meer:bioscopen

Jumanji: The Next Level

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji. Maar het spel is veranderd… Om te ontsnappen uit het gevaarlijkste spel ter wereld, moeten de spelers dorre woestijnen en besneeuwde bergen trotseren. Ervaar de elementen maximaal en kies voor 4DX bij Pathé in Eindhoven. Deze zaal heeft twintig effecten die synchroon lopen met de film. Denk aan weersimulaties en zelfs geuren! Ook de stoelen bewegen, waardoor je het gevoel krijgt van vliegen of duiken. Koop hier je tickets.

Frozen 2

Olaf, Elsa en Anna zijn terug! In Frozen 2 gaat Elsa op zoek naar de oorsprong van haar magische krachten. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke, maar opmerkelijke reis. Het is een aanrader om de film te kijken in 4DX, want dan ervaar je Frozen 2 met sneeuw, bewegende stoelen en geuren. Tickets scoor je hier. 

April, May en June

Linda de Mol is terug met een heerlijk dramatische comedy. April, May en June gaat over drie halfzussen die verschillende vaders hebben. Bij de naderende dood van hun moeder vragen ze zich af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’. Echt een film om gezellig naar toe te gaan met een vriend(in)!
Hier koop je tickets.

Last Christmas

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij kunnen geen genoeg krijgen van kerstfilms! Last Christmas gaat over Kate. Ze is niet blij, want ze heeft een zware periode doorstaan én wordt tureluurs van het gerinkel van de belletjes aan haar schoenen. Ze werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is… De film is geïnspireerd op George Michael’s hit Last Christmas. Een heerlijk romantische film! Hier koop je tickets.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.