Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kleding doneren en plonsen in het water: 5 x leuke dingen doen in Eindhoven dit weekend

Door Chloë van der Smitte 25 juni 2020

Als je nog op zoek was naar leuke evenementen voor komend weekend, look no further! Er is namelijk weer genoeg leuks te doen, kijk maar!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Doneer je kleding tijdens de tweedaagse inzamelingsactie

Posted by New Order Of Fashion on Monday, 15 June 2020

 

Puilt jouw kledingkast helemaal uit? Tijd om schoon schip te maken! New Order of Fashion organiseert dit weekend een tweedaagse kledinginzamelingsactie op 26 en 27 juni van 9.00-19.00 uur in de voormalige VVV op het Stationsplein. De kleding wordt gebruikt om weer nieuwe grondstoffen van te maken. Dus Eindhovenaren, haal je zolders snel leeg en doneer je textiel. Als beloning krijg je straks 20% korting op items van New Order Of Fashion. Win-win! Meer info vind je hier.

Documentaire Nederlands’ eerste Woodstock festival in 1970

Posted by LAB -1 on Tuesday, 16 June 2020

Mis jij die festivals ook zo? Lekker flanerend over het festivalterrein van het ene optreden naar het andere, met de zon op je bol en je vrienden om je heen… Helaas moeten we deze zomer even zonder doen, maar om toch een beetje van het sfeertje te proeven, draait LAB-1 dit weekend twee keer de documentaire Stamping Ground. Het is een registratie van het Holland Pop Festival dat precies vijftig jaar geleden op 26, 27 en 28 juni werd georganiseerd in het Kralingse Bos in Rotterdam. Het werd ook wel Nederlands eerste ‘Woodstock’ genoemd. Kijk de beelden terug met optredens van onder andere Santana, The Byrds en Pink Floyd. Oftewel, peace, love and music! Meer info over de screenings en tickets vind je hier.

Zonsondergang en Van Gogh-fietspad tour

https://www.facebook.com/ehvct/photos/pcb.1383179098536080/1383178798536110/?type=3&theater

Een perfecte start van je weekend op de vrijdagavond: een fietstrip die je zestig meter boven zeeniveau voert met een prachtig uitzicht van de Eindhovense skyline. En daar hoort natuurlijk een prachtige zonsondergang bij! De terugweg voert je weer via de Daan Roosgaarde fietspad naar het beginpunt bij Vapiano. Aanmelden kan hier.

Green Friday bij het Wasven

Posted by Wasven on Monday, 22 June 2020

Green Friday? Jazeker, het Wasven haalt dan de keuken naar het terras om de lekkerste gerechten uit de Green Egg te toveren. Verwacht veel vegetarische gerechten, groenten van eigen erf en lokale producten. Duurzaam lekker, zeg maar 😉 Reserveer je plekje tussen 18.00 en 19.30, uiterlijk vier uur van tevoren via deze link. Bon appetit!

Een frisse duik nemen

Zwembad de Ijzeren Man
De Ijzeren Man Foto: indebuurt

Ben je al bijna gesmolten met die tropische temperaturen? Neem dan snel een verfrissende duik in en om Eindhoven! Wij hebben alle plekjes voor je op een rijtje gezet. 3, 2, 1… bommetje!

Hitte-tips: buiten zwemmen doe je op deze plekken in (en nabij) Eindhoven

De hoge temperaturen blijven nog wel even aanhouden. Deze week staat er zelfs 32 graden op het menu!...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.