Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x de leukste activiteiten vanuit de auto in omgeving Eindhoven

Door Rachèl Sloven 1 juni 2020

Zoveel mogelijk thuisblijven en afstand van elkaar houden; dit zijn inmiddels heel bekende woorden. Maar we zijn al dat binnenblijven ook weleens zat. Heb je zin om er even op uit te trekken, maar dan toch op een veilige manier? Hier zijn de leukste activiteiten waarvoor je je auto niet uit hoeft in de omgeving van Eindhoven.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Picknicken in de auto 

Ex On The Beach Lol GIF by MTV Nederland - Find & Share on GIPHY

De natuurgebieden in en om Eindhoven zijn momenteel vrij druk en niet de beste uitvalbasis als je anderen wilt vermijden. Tip: pak de auto en rij een stuk richting Geldrop langs het kanaal, naar de parkeerplaats van het Schuttersbos of zet je auto aan de weg naast de Karpendonkseplas. Draai je raampje open en geniet van de rust, het groen, de vogeltjes die fluiten. Maak thuis een lekkere picknickmand klaar met je favoriete snacks en drankjes en geniet ervan vanuit de auto. Toch even uitstappen en ergens een dekentje uitrolllen kan natuurlijk altijd.

Romantisch sterrenkijken

Galaxy Swipe GIF by DAS NAIZ - Find & Share on GIPHY

Het wordt inmiddels toch wel een uitdaging om nog een originele date night met je lief te bedenken. Een leuk idee is om naar de sterren te kijken. Op een heldere avond rijd je naar een zo donker mogelijk plekje bij jou in de buurt. Klap je achterbank om als dat kan, legt een warm dekentje en wat kussentjes neer en zo heb je de ideale setting voor een romantische en originele date. Neem ook een verrekijker mee. Zo zie je de sterren het best!

Dineren in de auto 

Driving The Muppets GIF - Find & Share on GIPHY

Uit eten kan tot 1 juni niet, maar langzaamaan komen de muren op je af. Herkenbaar? Dan kun je ook eens dineren in je auto. Je kunt zelf iets kokkerellen, maar je kunt ook langs een drive-in:

Hier kan het:


Meer over McDonalds Best ontdekken?

McDonalds Best restaurants en horeca

Geopend07:00 - 03:00

Eindhovenseweg Zuid 59 , Best

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over Loetje Eindhoven ontdekken?

Loetje Eindhoven

Gesloten16:00 - 21:00

Kastanjelaan 1 , Eindhoven

Koffie to go halen

Germany Quote GIF by Dritan Alsela Coffee - Find & Share on GIPHY

Van al dat heen en weer rijden en eten krijg je natuurlijk dorst. Je moet er wel even de auto voor uit, maar dat is maar een paar meter. Bij veel plekken in Eindhoven kun je koffie to go halen en op een warme dag is een ijskoffie de perfecte manier om af te koelen. Kun je daarna een rustig plekje zoeken om het op te drinken.

Hier haal je de lekkerste koffie-to-go in Eindhoven:

Denf

Cafeïnejunkies opgelet: 5 x heerlijke koffie to go in Eindhoven

Ben jij wel uitgekeken op die kop koffie uit je eigen apparaat? Snak jij naar een barista-waardige e...

Naar de carwash

Tommy's Express GIF - Find & Share on GIPHY

De pretparken zijn weer open, maar de wachtlijstjen zijn lang. Nou, dan maak je toch een ritje naar de carwash? Zo eentje waar je mag blijven zitten dan he. Muziekje aan en gáán! Die auto kon sowieso wel een beurt gebruiken, toch?

eindhoven-koopzondag-13

Klantadviseur Bijzonder Beheer, Rabobank Nederland Eindhoven

Randstad Dienstverband: Branche: Standplaats: ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.