Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x tips zo overleef je jouw Eindhovense festival met regen dit weekend

Door Chloë van der Smitte 16 augustus 2019

Nu de zomervakantie ten einde loopt en iedereen weer terug is van de Costa del Sol, is het hoog tijd om je weer in het feestgedruis in onze eigen stad te storten. Maar: het Hollandse weer lijkt wat roet in het eten te gaan gooien. Ga jij dit weekend naar Nox in the Woods, Hidden Garden of Happy Sunday Festival? Check dan snel onze indebuurt ‘hoe overleef ik de regen tijdens mijn festival in het Philips de Jongpark’-tips! 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Zie het zonnig in

Dat is natuurlijk altijd een goede tip. En ook heel relevant, want het is natuurlijk zo dat het voorspelde weer niet al te best is, maar om nou meteen in bed onder de dekens te kruipen gaat ook weer wat ver. Houd de weersvoorspelling in de gaten en kies je moment tussen de buien door. Want zoals je oma altijd zei: ‘Het regent nooit de hele dag!’

 

Eindhoven Weer

Maak er gewoon wat van

festival regen anp
Foto ANP

Duik die schuur in, betreed die rommelzolder en ga op zoek naar je regenlaarzen. Geen exemplaren op voorraad? Goede reden om nog even de winkels in te duiken. En een extra tip: in tuincentra vind je ook vaak leuke regenlaarzen. Wie droge voeten weet te houden, krijgt het vaak niet koud en wordt ook niet chagrijnig. Fijn voor de algehele sfeer.

Maak er wat van 2.0

regen festival
Foto ANP

Tegenwoordig heeft een béétje festivalorganisatie wel een plannetje om de grootste hoeveelheid modder buiten de deur te houden. Maar mocht het dan toch zover komen, ga er gewoon voor en doe een Lowlands 2006-imitatie. Goed voor je huid, zullen we maar zeggen.

Better safe than sorry

Foto ANP

Misschien heb je hier nog niet aan gedacht, maar check je verzekeringen eens. Er kan natuurlijk van alles gebeuren. Ben jij nou net weer diegene die zijn of haar telefoon in een plas water laat vallen? Ben je dan wel of niet verzekerd? Check de tips op deze site.

Bereid je goed voor

Je weet het, op indebuurt proberen we je van zoveel mogelijk informatie te voorzien van al het leuks in de stad. Check daarom hier alle info over de evenementen van aankomend weekend.

Lees ook:

Happy Sunday Fest

Bijna vrij: 5 x leuke dingen doen in Eindhoven dit weekend

Het is weer bijna weekend! Staat jouw agenda al vol leuke plannen of kun je wel wat insider-tips geb...
local merlijn

Leuk volgens local Merlijn: ‘Bij The Trafalgar Pub kun je een fikse bodem leggen’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste ...
binnenkijken lisa

Binnenkijken bij Lisa: ‘Ik heb twee jaar lang inspiratie op Pinterest verzameld’

Voor de nieuwe binnenkijker van deze week mochten we bij Lisa (26) en haar vriend Jeroen (30) op de ...

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.