Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lieve, dove, knuffelige Diesel zoekt een fijn thuis

Door Manon Swinkels 10 mei 2019

Wat een knapperd is deze Amerikaanse bulldog. Diesel is tien maanden oud en een grote blije puber. Een stoere vent om te zien, maar in zijn hart nog een echte puppy. Hij is lief, knuffelig en met speelgoed kan hij in zijn eentje prima vermaken. Helaas is het asiel er laatst achtergekomen dat Diesel doof is, maar hij gaat er heel goed mee om!

Diesel weet waarschijnlijk niet beter dan dat hij niets hoort. Er wordt hem op dit moment gebarentaal geleerd en dat snapt hij heel goed. Knap hè? Verder is hij heel speels en het is hilarisch hoe hij rond rent, rolt en gooit met zijn speeltjes. Helemaal gelukkig is hij dan. Als hij moe is, komt hij gezellig bij je liggen. Het liefst in het zonnetje.

Andere honden

Tegen andere honden is Diesel vriendelijk. Hij maakt graag contact en is enthousiast. Door zijn kracht is het wel nodig om dit goed te begeleiden. Hij zoekt een ervaren baasje die bij voorkeur ervaring heeft met dit type hond. Omdat Diesel nog jong en volop in ontwikkeling is, is kennis van het ras en van het opvoeden van een jonge hond wel nodig. Ook zal de nieuwe eigenaar zich moeten gaan verdiepen in het omgaan en trainen van een dove hond.

Interesse?

Kan jij deze lieve hond een stabiele, liefdevolle omgeving geven? Geef jij hem de kans om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen en te leren? Ga dan snel kennis met hem maken in het asiel.


Meer over Dierenopvangcentrum De Doornakker ontdekken?

Dierenopvangcentrum De Doornakker dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Doornakkersweg 51, Eindhoven

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

Beat the vet

Deze Eindhovense dierenarts is landelijk in het nieuws en wel hierom

Dit is echt leuk! Dierenziekenhuis Eindhoven is volop in het nieuws met de actie Beat the Vet! Diere...
Hondenbelasting Eindhoven

Afschaffing hondenbelasting: zo zit het in Eindhoven

Steeds meer gemeenten schaffen de verplichte belasting voor honden af. In 2019 zijn er maar liefst d...

Meer over

Dieren

adv.