Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hè nou, twee keer wel scheepsrecht voor knappe Pebbles?

Door Ankie de Turck 26 april 2019

Eind december is Pebbles in de gastopvang gekomen. Hartstikke zwanger. Het duurde nog een paar weekjes voor ze beviel van drie prachtige, gezonde kittens. In het gastgezin heeft ze haar kleintjes op kunnen voeden en nu is het tijd om weer aan zichzelf te denken, want veel geluk heeft ze niet gehad.

Ondanks dat Pebbles echt een enorme lieverd is – ze knuffelt heel graag, houdt van spelen en babbelt gezellig tegen je –  heeft ze haar gouden mandje nog niet gevonden. Even werd gedacht van wel, want ze werd samen met een van haar kittens geadopteerd. Maar ze werden allebei na een paar dagen alweer teruggebracht. Pebbles was te vocaal en de nieuwe baasjes hadden helaas niet het geduld om hiermee om te gaan. Ze had de tijd nodig om te wennen aan haar nieuwe omgeving, maar die werd haar niet gegund.

Bakken liefde

Al met al enorm stressvol voor Pebbles en nu is ze weer terug bij af in het gastgezin. Het is duidelijk dat ze bij een nieuw baasje wat tijd nodig heeft om te wennen, maar als ze eenmaal op haar gemak is krijg je er bakken liefde voor terug.

Actieve meid

Voor deze lieve, jonge mamapoes wordt een huisje gezocht zonder katten of honden (eventueel met één van haar kittens), waar veel aandacht voor haar is. Ze is een jonge actieve meid die graag speelt en jaagt, dus de mogelijkheid voor haar om naar buiten te kunnen is echt een pre.

Pebbles is geen schootkat en houdt er niet van om opgepakt te worden, maar komt wel graag bij en tegen je aan liggen en laat dan spinnend weten hoe lief ze je vindt. Heb jij een plekje over op de bank en heb je genoeg geduld en liefde om deze knapperd haar draai te laten vinden? Neem dan snel contact op met het Dierenopvangcentrum.

Lees ook:

Katten Eindhoven

11 x de knapste Eindhovense katjes op Instagram

Eerder zetten we al jullie knappe hondjes op rijtje. Deze keer gaat de eer naar al jullie mooie, wij...
Dierenziekenhuis Eindhoven

Deze Eindhovense dierenarts is landelijk in het nieuws en wel hierom

Dit is echt leuk! Dierenziekenhuis Eindhoven is volop in het nieuws met de actie Beat the Vet! Diere...

Meer over

Dieren

adv.