Deze lieve jonge speurder Hunter is op zoek naar een rustig thuis

Door Manon Swinkels 17 mei 2019

Kijk toch eens dat koppie van deze Amerikaanse Stafford! Hunter is ongeveer 2,5 jaar oud en is bij het asiel binnengebracht als zwerfhond. De afgelopen maanden heeft hij niet in het asiel, maar bij mensen thuis gewoond. Zo heeft hij al een beetje kunnen wennen aan een leven als huishond. Mag hij nu bij jou?

Hunter zit vol energie en heeft algemene hondentraining gehad in groepsverband. In ruil voor koekjes en snoepjes doet hij al heel wat oefeningen: zit, af, blijf, poot en volg, zijn voor hem een eitje. Hij kan soms wél zenuwachtig worden van andere honden, maar naar mensen is hij heel enthousiast en lief.

Een echte speurder

Helemaal alleen thuisblijven vindt Hunter nog lastig. Hij heeft last van verlatingsangst en ligt het liefst de hele dag bij zijn baasje op schoot. Als het even kan, gaat hij als een echte detective speuren. Hij is er goed in en gaat enthousiast achter zijn neus aan.

Niet te veel prikkels

Een drukke stad en een berg prikkels is soms wat veel. Hij kan hier gestrest van raken, wat leidt tot verkeerd gedrag. Een nieuw thuis in een rustig buitengebied, zonder andere huisdieren, is voor deze hond dus het meest ideaal.

Interesse?

Wil jij deze kanjer een kans geven op het fijne leventje dat hij zo verdient? Hunter verblijft op dit moment niet in het opvangcentrum, maar op zijn tijdelijke logeeradres. Neem dus contact op met het asiel en wie weet word je uitgenodigd voor een kennismaking.


Meer over Dierenopvangcentrum De Doornakker ontdekken?

Dierenopvangcentrum De Doornakker dierenopvang

Nu open14:00 - 17:00

Doornakkersweg 51, Eindhoven

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

De Mooiste Hond Van Nederland 2019

De uitslag is bekend: dit zijn de 10 mooiste honden van Eindhoven

Natúúrlijk is jouw hond de allermooiste, leukste en liefste van de wereld. Duh! Maar heb je hem/haar...
hond los in auto

MAG DAT: autorijden met een hond los naast je in de auto?

Wij Eindhovenaren nemen onze trouwe viervoeters graag mee op pad. Terwijl we de zoveelste hond zagen...

Meer over

Dieren

adv.