Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bied jij Jazz een liefdevol en rustig thuis?

Door Manon Swinkels 24 mei 2019

Is het geen beauty? Zes jaar geleden werd Jazz gevonden op straat. Daarna zat ze een tijdje in het asiel. Ach gérum!  Het is niet helemaal duidelijk wat voor een labrador Jazz is. Mogelijk een kruising tussen een Boerboel en een Labrador.

Jazz is zeven en heeft de afgelopen jaren bij een heel fijn gezin gewoond. Toch bleek die situatie niet geschikt voor haar. Ze houdt namelijk van voldoende rust en regelmaat en dat gaat niet samen met een druk gezinsleven.

Lief en waaks

Deze lieverd heeft een zachtaardig karakter en is erg gevoelig, waardoor zij emoties van anderen goed aanvoelt. Haar huidige baasjes omschrijven haar als een heel lieve hond, die veel tijd nodig heeft om te wennen aan nieuwe mensen en situaties. Verder kent ze de basiscommando’s, ze is waaks en helemaal zindelijk.

Een tikkie angstig

Er zijn wel een paar aandachtspuntjes. Zo kan ze bijvoorbeeld erg bang reageren op harde wind, stormachtig weer en harde geluiden én op mannen. Overdag wil Jazz niet uitgelaten worden, omdat ze de woonwijk niet in durft. Dan loopt ze dus niet mee. Als ze bang is kun je moeilijk contact met haar krijgen. Momenteel krijgt Jazz medicijnen tegen stress en angst. Ook kan ze niet goed met andere teefjes overweg. Ze valt soms andere honden aan.

Een rustig thuis

Jazz is op zoek naar een rustige thuissituatie zonder kinderen en het liefst in het buitengebied. Rust, regelmaat en structuur is belangrijk voor haar. Een appartement of een woning in een woonwijk met een kleine thuis, is echt geen optie. Omdat Jazz meestal niet uitgelaten wil worden, is het een must dat ze een nieuw baasje krijgt met een grote tuin waarin ze voldoende beweging kan krijgen. Heb jij veel liefde te bieden en denk jij de perfecte match te zijn voor haar? Neem dan telefonisch contact op met het opvangcentrum.

Lees ook:

hond los in auto

MAG DAT: autorijden met een hond los naast je in de auto?

Wij Eindhovenaren nemen onze trouwe viervoeters graag mee op pad. Terwijl we de zoveelste hond zagen...

Afschaffing hondenbelasting: zo zit het in EindhovenMeer over Dierenopvangcentrum De Doornakker ontdekken?

Dierenopvangcentrum De Doornakker

dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Doornakkersweg 51, Eindhoven

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.