Baasjes opgelet: jouw viervoeter maakt kans op de titel ‘de mooiste hond van Eindhoven’

Door Ankie de Turck 20 januari 2019

Natúúrlijk is jouw hond de allermooiste, leukste en liefste van de wereld! Binnenkort kun je dat ook zwart op wit krijgen, want er is een verkiezing voor de mooiste hond van Eindhoven op komst. En als hij of zij écht heel lief kan kijken (koekjes in de aanslag!) slepen jullie de titel ‘mooiste hond van Brabant’ of ‘mooiste hond van Nederland’ misschien ook nog wel binnen. 

Bij deze harige verkiezing wordt er gezocht naar de schattigste snoetjes per gemeente, provincie en van heel Nederland. De wedstrijd wordt georganiseerd door Farm Food Hondenvoeding. Hondeneigenaren kunnen hun huisdier opgeven via deze website, vervolgens kan er vanaf 5 februari tot en met 12 maart door iedereen gestemd worden. Je hond hoeft bij deze verkiezing niet aan bepaalde (ras)eigenschappen te voldoen, hij hoeft alleen maar superlief en mooi te wezen. Klinkt dat als jouw Brutus of Lola? Zorg dan dat hij of zij even leuk gaat zitten of liggen voor de foto, en geef je beste vriend(in) op. Wij weten zeker dat de mooiste hond van Nederland in ieder geval in Eindhoven woont!

De finale

De finale vindt plaats tijdens het dierenfestival Animal Event op 5 mei. De winnaars van elke gemeente krijgen daar een certificaat. De provinciewinnaars worden ter plekke nog eens onder de loep gelegd door een deskundige jury. Zij kiezen vervolgens de landelijke winnaar.

Lees ook

Mooiste hond Eindhoven

Deze Eindhovense honden zijn in de race voor Verkiezing van de Mooiste Hond 2018

Zit de ene verkiezing er alweer op, staat de volgende voor de deur. Wel een heel leuke! Honden uit h...

12 x Eindhovense hondjes en baasjes op Streetview. Herken jij jezelf?

Waar de Google Streetview-auto heel goed in is? Hondjes en baasjes op de foto zetten! We gingen even...

adv.