Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Worden dit de carnavalskrakers van 2020? 6 x de nieuwste Eindhovense hits!

Door Chloë van der Smitte 18 januari 2020

En? Hebben we er al zin in mensen? Tuuuurlijk! Na het lezen (beluisteren) van dit bericht in ieder geval wel. Deze carnavalshits komen uit Eindhoven of hebben op z’n minst een Eindhovense link. Dus: weg met de malaise: het is weer tijd voor de Eindhovense polonaise. Aansluiten allemaal… daar gaan we!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Dolle 3’s & The Tony’s – Jij bent mijn Lampegat

De Dolle 3’s & The Tony’s wonnen met het nummer het Liedjesfist, een verkiezing van het Lampegats carnavalslied. Dat belooft een potje romantiek in de kroeg straks!

Tante Loes – Lampegat is feest

De aanmoedigingsprijs van het Liedjesfist ging naar Tante Loes met Lampegat is Feest. Probeer maar eens stil te staan tijdens het nummer, dat lukt je niet!

Schorre Chef en MC Vals – Verbouwen

Nog maar een paar dagen oud, maar dit nummer Verbouwen van de Eindhovenaren Schorre Chef en MC Vals mag zeker niet ontbreken in je carnavalsplaylist.

Johan Vlemmix – Kom niet aan mijn billekes

Ook Johan Vlemmix is weer van de carnavalspartij met zijn nieuwste nummer Kom niet aan mijn billekes. Leuk detail: de clip is opgenomen in zijn villa die hij onlangs uit de verkoop heeft gehaald.

C.V. De Kapotte Kachels – Nie zo mauwen

De Eindhovense Sander Ottens mikt samen met zijn vrienden Job en Wouter op een nieuw succes met hun carnavalskraker Je moet niet zo mauwen. C.V. De Kapotte Kachels ken je misschien van hun nummer Terug over de Maas dat vorig jaar een megahit bleek te zijn. Of dit er ook een wordt, moet nog blijken natuurlijk!

Heddewellus – Draai nog een plaatje

Dreigt je gezellige carnavalsavond op zijn eind te lopen? Dan raden we je aan om deze nieuwe plaat van het Eindhovense carnavalsduo Heddewellus aan te vragen. En we gaan nog lange nie naar huis…

Zijn we een local hero vergeten of welk nummer moet er echt nog bij? Laat het ons vooral weten!

Lees ook:

Carnaval 2020: op deze dag is de optocht in Eindhoven

Heb je je outfit voor carnaval al gescoord? Zijn de kratten bier en flessen Schrobbelèr al ingeslage...
Wegen dicht carnaval Eindhoven

Dit is het motto voor de carnavalsoptocht van Eindhoven 2020

We moeten nog even geduld hebben, maar zaterdag 22 februari 2020 is het dan zover: de carnavalsoptoc...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.