Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x lekker flexwerken in Eindhoven

Door Ankie de Turck 12 mei 2019

Verandering van spijs doet eten, zo luidt het bekende spreekwoord. En dat geldt ook voor je werkplek. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of voor de baas op kantoor zit, het is soms erg fijn (en inspirerend) om eens op een andere plek te gaan werken. In Eindhoven hebben genoeg flexwerkplekken. Dus bind je laptop onder de snelbinders en gaan met die banaan!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Bieb

Flexwerken in Eindhoven

Misschien wel één van de fijnste plekjes in Eindhoven. Boeken all over de place en een serene stilte. Wifi is gratis, er zijn meer dan voldoende stopcontacten, lange tafels waaraan je kunt sparren met anderen en kleine hoekjes waar je ongestoord aan de arbeid kunt. In de pauze verkas je even naar het Bibliotheekcafé voor een lekkere speciale koffie met een top tosti.


Meer over Bibliotheek Eindhoven ontdekken?

Bibliotheek Eindhoven bibliotheken

Gesloten10:00 - 17:00

Emmasingel 22, Eindhoven

Bekijk meer:bibliotheken

040 Seats & Offices (Van der Valk Hotel)

Flexwerken in Eindhoven

Dit is een flexplek die we zelf al eens getest hebben. In een rustig gedeelte van het Van der Valk hotel kun je plaatsnemen aan lange tafels of in één van de knusse zithoekjes. De – snelle –  wifi is gratis en ook hier voldoende stopcontacten. Er is een minimarket waar je – helaas niet gratis – koffie, thee, sap en eigenlijk zowat alles kunt krijgen. Je kunt bij 040 Seats & Offices tegen een vergoeding ook een afgesloten vergaderruimte huren (geschikt voor max. 6 personen).


Meer over Van der Valk hotel Eindhoven ontdekken?

Van der Valk hotel Eindhoven hotels

GeopendHele dag

Aalsterweg 322, Eindhoven

Bekijk meer:hotels

Parktheater

Flexwerken in Eindhoven

In een theater werken. Toch best bijzonder. Met het concept Net(Anders)Werken stelt het Parktheater gratis werkplekken ter beschikking voor iedereen die weleens iets anders wil. In de foyer kun je voor nop zitten, voor de vergaderruimtes betaal je wel een vergoeding. Er is gratis wifi, koffie, thee en water en voor een klein prijsje kun je er nog lunchen ook. Praktisch: voldoende stopcontacten en parkeergelegenheid.


Meer over Parktheater Eindhoven ontdekken?

Parktheater Eindhoven theaters

Geopend09:30 - 20:30

Theaterpad 1 , Eindhoven

Bekijk meer:theaters

Seats2meet Strijp-S

Flexwerken in Eindhoven

Dit is interessant voor de ZZP-ers, studenten of startups onder ons. Op Strijp-S kun je kosteloos gebruik maken van de flexibele werkplekken. Hoe werkt dat dan? Je maakt een account aan via de website van Seats2meet (kost je niets). Gedaan? Dan kun je een gratis werkplek reserveren. Koffie en thee staan tot je beschikking en je kunt er kosteloos lunchen (moet je je op tijd voor aanmelden). Maar er wordt wel íets van je gevraagd. Door het reserveren van een werkplek geef je aan open te staan voor het delen van kennis waar ook jij gebruik van kunt maken. Jouw werkplek ‘betaal’ je met sociaal kapitaal, niet met euro’s


Meer over Seats2meet Strijp-S ontdekken?

Seats2meet Strijp-S werkplekken

Vandaag gesloten

Torenallee 24, Eindhoven

Bekijk meer:werkplekken

Talloze koffietentjes

Flexwerken in Eindhoven

Eindhoven grossiert in fijne koffietentjes. Bij de meeste kun je makkelijk een hele dag blijven hangen. Eens een keer wat andere gezichten dan die van je collega’s om je heen, een beetje reuring en goeie koffie bij de hand. He-le-maal niks mis mee!

Lees ook:

Evelien Koek

Leuk volgens local Evelien: ‘Bij La Fontana werken de allerliefste mensen ter wereld’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste ...
Sam Lasaroms

Koffieblogger Sám: ‘Ik ben koffie gaan drinken om indruk te maken op een hele leuke collega’

Hoe stoer: Sám Lasaroms uit Eindhoven heeft haar fulltime baan als financieel controller opgezegd om...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Werken

adv.