Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restaurant Dijk9 is jarig… en deelt uit!

Aangeboden door Dijk9 7 juni 2019

Dijk9 is een dijk van een restaurant. Een Frans-internationale keuken, met lekkere wijnen én een top bediening. Maar toch voel je je er niet opgelaten. ‘Vlot met een vleugje chique’, is niet alleen een goede omschrijving, maar ook nog eens de slogan! Het restaurant viert op 9 juni zijn negende verjaardag. Feest dus en Dijk9 deelt uit!

Laten we Dijk9 even netjes voorstellen: dit is hét restaurant waar je zowel met je collega’s voor een culinaire borrel met cripsy gamba’s of kleine Wagyu burgertjes welkom bent. Maar het is ook een plek waar je je lief mee naartoe neemt voor een romantisch diner met oesters en champagne. De figuurlijke drempel is laag en wat er op je bord komt te liggen is van hoge kwaliteit. De bediening kan je alles vertellen over welke wijn het best past bij het door jou gekozen menu én zorgt ervoor dat je helemaal in de watten wordt gelegd.

Stijlvol

Dat vlot en een vleugje chique zie je ook terug in het interieur; stijlvol met mooi gedekte tafels, kaarsjes en glimmend bestek. Aan de muur hangt een levensgrote foto van de koks in actie. “Daar wisten ze niets van”, zegt eigenaar Dorus de Bruyn. “Ze zagen de foto pas hangen toen ze een dag later binnenkwamen. Verrassing!”

Tekst loopt door onder de foto

Dijk9
Foto: Dijk9

Gastrobar

Dijk9 blijft zich continu ontwikkelen. Dat is ook wel een must vandaag de dag. Ze hebben een nieuw logo en een gastrobar kaart. Je zit er aan hoge tafels, aan de bar of op het terras. Je kunt proeven van meerdere kleine gerechtjes à la carte, of kiezen voor een zes- tot achtgangen tasting menu. Om je een idee te geven wat je je daar bij voor moet stellen: handgedoken coquilles uit de schelp of knapperig buikspek, bijvoorbeeld. Uiteraard vergezeld van een prima wijntje. Yumm!

Tekst loopt door onder de foto

Dijk9
Foto: Dijk9

Dijk9 deelt uit

Dijk9 bestaat op 9 juni negen jaar! Het restaurant viert daarom negen weken lang feest met een fantastisch 5-gangen menu voor maar 39 euro, uiteraard staan de bubbels klaar bij binnenkomst! Reserveren kan alleen hier. Wees er snel bij!


Meer over Dijk9 ontdekken?

Dijk9 restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 21:30

Stratumsedijk 9, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.