Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

RE/MAX neemt uitgebreid de tijd voor de gratis waardebepaling van jouw huis!

Aangeboden door RE/MAX Invest Makelaardij Eindhoven 19 april 2019
Bij RE/MAX Makelaardij krijg je een vrijblijvend verkoopadvies en een gratis waardebepaling voor je huis. “Dat kost tijd, want de geur, sfeer, het gevoel, de duurzaamheid én het onderhoud van de woning weegt mee wanneer je de waarde van een huis wilt vaststellen”, aldus Anke Rombouts van RE/MAX.

“Een vrijblijvende waardebepaling is gratis bij ons en we nemen daar uitgebreid de tijd voor”, legt Anke uit. “In een kwartier is zoiets niet gedaan. Iedere woning is uniek, dus een oordeel is alleen realistisch als we de woning goed bekeken hebben. Onderhoud, afwerking, gevoel én sfeer zijn belangrijk. Voordat we een afspraak maken ín het huis, doen we alvast huiswerk, zodat we al veel praktische zaken kennen.” Tijdens de waardebepaling zélf, luisteren de makelaars van RE/MAX heel aandachtig. Ze geven eerlijk advies en nemen de tijd om alle positieve en negatieve punten van de woning echt te zien. “Alles wat we tegenkomen werken we uit in een rapport”, vult Mahmut aan. “Uiteindelijk komen we met een verkoopadvies, waardebepaling, het volledige kostenplaatje en een marketingplan.”

Tekst loopt door onder de foto

RE/MAX Makelaardij
Mahmut en Anke aan het werk Foto: RE/MAX

Niemand is een nummer

“Bij RE/MAX is niemand een nummer”, zegt Hans. “We kennen onze kopers en verkopers bij naam en zij ons. We werken niet met tussenpersonen en wanneer iemand naar mij, Anke, Wil, of Mahmut belt, dan krijgen ze ook echt een van ons aan de lijn, al is het weekend of avond. We hebben met iedereen regelmatig contact en de voorbereiding, het gesprek, de kennismaking met de woning én de uitwerking, zijn inbegrepen in de prijs die van tevoren is besproken.” RE/MAX Makelaardij is aangesloten bij makelaarsorganisatie VBO en al haar makelaars blijven continu trainingen volgen om zo goed mogelijk mee te gaan met kennis, ervaring en de markt. Ze weten waarover ze het hebben dus.

Tekst loopt door onder de foto

RE/MAX Makelaardij
Hans en Wil lopen alles na Foto: RE/MAX

Iedere woning is uniek

Wil: “Of het nou een rijtjeswoning of villa is, iedere woning is uniek. Ook al is het huis naast je net verkocht, het is nooit hetzelfde huis. Misschien hebben de buren wel rotte kozijnen, condensvorming, of enkele beglazing. of wie weet lekt het dak en zit er schimmel of betonrot in de kruipruimte. Allemaal zaken die het verschil maken en die pas naar boven komen bij een goede check-up. In feite is een waardebepaling is de basis voor verdere opstart van de verkoop. Superbelangrijk dus.”

Lees ook:
RE/MAX Invest Makelaardij

Wil je een huis kopen of juist verkopen? Dan moet je dit even lezen:

RE/MAX Invest Makelaardij is het grootste franchise makelaarskantoor ter wereld (ja écht). Dat betek...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door RE/MAX Invest Makelaardij Eindhoven. Meer over RE/MAX Invest Makelaardij Eindhoven ontdekken?

RE/MAX Invest Makelaardij Eindhoven makelaars

Luchthavenweg 81, Eindhoven

Bekijk meer:makelaars

adv.