Rachel van In Shape: ‘Wij zijn jouw stok achter de deur als je wil afvallen’

Aangeboden door In Shape Afslankstudio 19 maart 2019

Hoera! In Shape Afslankstudio bestaat 12,5 jaar. In 2006 opende Rachel Hulshof haar studio in Blixembosch. Ze was 15 kilo afgevallen en dacht: ‘Dit moeten meer vrouwen weten.’ Haar bedrijf noemde ze In Shape Afslankstudio. Drie jaar geleden werden er twee nieuwe vestigingen geopend. Eentje in Meerhoven én een in het Centrum van Eindhoven. Rachel: “Dat is voor iedereen relatief dichtbij, dus dat maakt de drempel lekker laag!”

Rachels passie voor het vak is ontstaan uit eigen ervaring. “Ik voelde me beter dan ooit na mijn gewichtsverlies”, legt ze uit. “Ik volgde Slinc. Dat is een speciaal voedingsprogramma. Hiermee blijf je heel normaal eten, maar val je toch gemiddeld één kilo per week af. Snel, zichtbaar resultaat werkt nu eenmaal erg motiverend, dus dat was niet moeilijk. Je eet dan om de twee, drie uur, dus je hebt nooit honger.” Afvallen doe je natuurlijk niet alleen met goede voeding, maar ook door te bewegen. Rachel: “Ik wilde die twee samenbrengen met persoonlijke begeleiding en dat werd In Shape. De begeleiding doe ik nog steeds met heel veel plezier, passie én een handige dosis vakkennis.”

Tekst loopt door onder de foto

Rachel Hulshof
Rachel Hulshof Foto: InShape

Alles onder één dak

In Shape is een studio voor afvallen en figuurcorrectie, speciaal voor vrouwen. Ideaal voor de vrouw die van haar lovehandles af wil of iemand die overgewicht heeft. In Shape heeft voor iedere dame de juiste aanpak. Met de combinatie van beweging, voeding en begeleiding bieden ze alles onder één dak in een persoonlijke sfeer. In Shape maakt gebruik van warmte- en vacuümcabines die doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk maken. Of je nu wilt afvallen op je buik, billen of benen; alles is mogelijk.

Persoonlijke aandacht

Rachel: “Wij bieden een fantastisch programma aan, maar alles valt of staat met persoonlijke aandacht. Ieder mens is nu eenmaal anders. Wij stemmen het programma af op de wensen en doelstellingen van de vrouw. Wij zijn de hulplijn, de houvast én motivatie ineen. Afvallen doen we samen en dat is een enorme stok achter de deur. Dat zorgt voor de beste resultaten, en daar gaan we natuurlijk voor!

Tekst loopt door onder de foto

Virginia van der Made
Virginia van der Made Foto: In Shape

Cadeau aan jezelf

Virginia, het jongere zusje van Rachel, runt haar eigen In Shape studio in Meerhoven. Virginia: “Ik heb als zusje natuurlijk van dichtbij het enthousiasme van Rachel meegemaakt. Ik voelde de passie alleen pas echt, toen ik zelf enorm veel afviel met het programma SLIMdiet en aansluitend Slinc. Ik voelde me herboren. Omdat ik zelf zwaarder ben geweest, ben ik bekend met alle valkuilen en verleidingen: been there, done that. Als je dan ziet waar ik nu sta… en hoe mijn relatie tot eten veranderd is. Niet normaal. Zo extreem als ik was, zoveel rust heb ik nu wanneer het om eten gaat. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw! Het is echt een cadeau aan jezelf.”

Tekst loopt door onder de foto

Anja van Dinther
Anja van Dinther Foto: InShape

De cirkel is rond

Ook Anja van Dinther raakte geïnfecteerd door het enthousiasme bij In Shape. “Ik had al jaren een beautysalon en de laatste jaren begon ik me te richten op de beauty van binnenuit. Voeding dus. Jezelf van de buitenkant mooi maken, begint vanbinnen. Je bent wat je eet. Ik ben vrouwen vanuit die gedachte gaan begeleiden om af te vallen. Deze baan bij In Shape maakt voor mij het cirkeltje rond. De juiste voedingsprogramma’s, de deskundigheid en vooral de persoonlijkheid naar de klant als individu past bij mij. En dan ben ik ook nog eens opgeleid door Rachel, de beste in haar vak!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door In Shape Afslankstudio. Meer over In Shape Afslankstudio ontdekken?

In Shape Afslankstudio sportscholen

Nu gesloten09:00 - 13:00

In Shape Afslankstudio heeft vestigingen in Eindhoven Centrum, Blixembosch en Meerhoven

Bekijk meer:sportscholen

adv.