Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Dinner in Motion lopen de kabouters over je bord!

Aangeboden door Dinner in Motion 14 juni 2019

Stel je voor: er lopen kabouters over de tafel, je bord verandert van een schilderij van Vermeer, ineens in een grammofoonplaat. Vervolgens wordt je soep geserveerd uit een gieter. Zo zit je onder water en dan plotseling in een casino met je bord als draaiend roulettewiel. Klinkt maf of niet? Is het ook! Schuif maar eens aan bij Dinner in Motion op vrijdag of zaterdag in Piazza Center. Je weet niet wat je meemaakt.

Je moet het even weten te vinden, maar op de tweede verdieping van het Piazza Center, naast La Place, bevindt zich een heel bijzondere plek. ‘Ja’, het is een restaurant en ‘nee’, je kunt er niet zomaar binnenlopen. Je kunt er wél op vrijdag en zaterdag superlekker eten, nadat je hebt gereserveerd.

Aan één lange tafel

De prachtige ontvangstruimte is een belevenis op zich. Een sfeervol ingericht café met een bar, gezellige tafels en stoelen, vette designitems én wanden vol met antieke filmcamera’s. Supervet! Hier alleen al zou je je avond willen doorbrengen. En dan heb je waarschijnlijk de echte eetzalen nog niet gezien. Ze hebben er twee, elk met een hele lange tafel met 36 stoelen. Je zit hier dus met zijn allen aan één lange tafel. Ook met mensen die je niet kent dus, maar altijd naast of tegenover mensen met wie je hebt gereserveerd. Wel zo leuk.

Tekst loopt door onder de foto

Dinner in Motion
Foto: Dinner in Motion

Vast programma

Zodra je de eetzaal binnenkomt begint de vette twee uur durende show, die tegelijkertijd met het diner is. Een totaalbeleving, waar je vanuit een geprojecteerde control room steeds een andere wereld betreedt. Zo nu en dan trilt de tafel. Soms is het interactief, dan weer lieflijk met bloemen en zwevende eilanden. Tussendoor krijg je uiteraard de tijd om te genieten van het diner dat volledig geïntegreerd is in het programma. Zowel de show als het menu wisselen geregeld. Aangezien alles volledig aansluit bij de gerechten, is à la carte eten niet mogelijk. Het menu bestaat soms uit vijf grote en soms zes of zelfs zeven gangen. Uiteraard blijft uiteindelijke hoeveelheid van een compleet menu altijd hetzelfde. Je kunt van tevoren aangeven of je allergieën hebt en of je graag vegetarisch wilt eten.

Tekst loopt door onder de foto

Dinner in Motion
De soep Foto: Dinner in Motion

Natafelen in de foyer

Het diner is net zo bijzonder als de show eromheen, met een menu dat past bij het seizoen. De chef’s zorgen dat er steeds weer iets verrassends op tafel verschijnt. Iedere vrijdag en zaterdag begint om 18.00 uur en 20.15 uur in beide zalen tegelijkertijd dezelfde show, met dezelfde gerechten. Dat betekent dat er twee maal 72 gasten kunnen aanschuiven. Na het diner word je niet direct naar buiten geveegd, want je kunt afteren bij het café.

Persoonlijke boodschap

Je kunt hier natuurlijk met een groep komen eten. Met je werk bijvoorbeeld, of voor je verjaardag met je 35 beste vrienden. Dan huur je een privétafel. Ze kunnen zelfs een intro scène maken met de naam en het logo van je bedrijf erin, of misschien wil je graag een persoonlijke Vader-of Moederdag boodschap voorbij laten komen tijdens het diner? Het kan allemaal. Dat moet je alleen wel even ruim van te voren aangeven. Ideetje voor volgend jaar? Ook als je met zijn tweeën wilt komen, ben je van harte welkom. Wedden dat je aan het eind van de avond een hele hoop nieuwe vrienden hebt?

GLOW

Tijdens GLOW heeft Dinner in Motion een speciaal programma. Wanneer je dat voor september 2019 boekt krijg je early bird korting. Dan betaal je dus geen €89,- maar €69,-. Wow!

Tekst loopt door onder de foto

Dinner in Motion
Foto: Dinner in Motion

Reserveren

Een Dinner in Motion diner kost €69,- euro exclusief drank. Zin in een bijzondere avond uit mét lekker eten? Dan reserveer je gewoon zo’n gezellig avondje uit. En wil je Dinner in Motion volgen op Instagram? Dat kan hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dinner in Motion. Meer over Dinner in Motion ontdekken?

Dinner in Motion restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 00:00

Piazza 64, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.