Afvallen was nog nooit zo gemakkelijk… én gezellig!

Aangeboden door In Shape Afslankstudio 4 januari 2019

Wil je best slanker worden, maar zie je jezelf niet snel aan apparaten hangen in een sportschool, terwijl je probeert om gezonder te eten? In Shape Afslankstudio biedt een combinatie van sporten, begeleiding én gezonde voeding in een intieme, gezellige en huiselijke sfeer. Zo gaat het niet alleen sneller; als je het samen doet is het ook veel leuker! 

Bij In Shape Afslankstudio begeleidt een klein team van leuke dames al meer dan twaalf jaar vrouwen naar hun streefgewicht met beweging, voeding en begeleiding. En het fijne is: ze houden niet op bij je streefgewicht, maar ze blijven je ondersteunen. Een soort stok achter de deur eigenlijk, zodat je gemotiveerd blijft, ook als je even geen zin meer hebt. Door een aanpassing in je voedingsprogramma bijvoorbeeld, of ze geven je gewoon een peptalk. Dat jij je goed voelt vinden zij het belangrijkst.

(Tekst loopt door onder de foto)

In Shape Afslankstudio
Foto: In Shape Afslankstudio (Facebook)

Een warm bad

Eigenaresse Rachel Hulshof: “Wij zijn een kleine intieme studio. Nou, drie kleine studio’s dus, want we hebben drie vestigingen in Eindhoven. Persoonlijk contact is erg belangrijk bij ons. Hier is niemand een nummer. We kennen iedereen die hier komt bij naam. Logisch, we zijn hier tenslotte allemaal met hetzelfde doel. Dus als je onzeker bent, of niet lekker in je vel zit; wij willen graag een warm bad zijn, zodat je weet dat je er niet alleen voor staat. ‘Afvallen doe je samen’ is ons motto.”

(Tekst loopt door onder de foto)

In Shape Eindhoven
De Powerfit Foto: In Shape Afslankstudio

Snelle vetafbraak

Hoe werkt het? In de verwarmde Powerfit infraroodcabine doe je liggend oefeningen. De combinatie van warmte én een intensieve spieractiviteit zorgt voor een snelle vetafbraak. Ideaal als je overal op je lichaam wilt afvallen.

(Tekst loopt door onder de foto)

De Vacushaper en de Vacumove Foto: In Shape Afslankstudio

Betere doorbloeding

Dan zijn er ook nog de Vacushaper en Vacumove. Die zijn speciaal om af te vallen op je onderlichaam. Wil je wat slankere billen of benen? Een combinatie van vacuüm en een lichte looptraining zorgt voor een betere doorbloeding en dat zorgt weer voor vetverbranding.

(Tekst loopt door onder de foto)

In Shape Afslankstudio
Foto: In Shape Afslankstudio

Ervaringsdeskundigen

Rachel: “In deze tijd komt er bij vrouwen veel op hun bord. Ze zijn moeder, partner, vrouw, dochter en hebben vaak ook nog een drukke baan of studie naast het huishouden. Het is fijn als je dan op iemand kan terugvallen als je niet zo lekker in je vel zit. Mijn zus Virginia en ik hebben zelf ook een verhaal, dus we kennen het klappen van de zweep én de valkuilen. We zijn ervaringsdeskundigen en dat werkt motiverend.”

(Tekst loopt door onder de foto)

In Shape Afslankstudio
Foto: In Shape Afslankstudio

Elke dag een feestje

Bij In Shape gaan ze met hun voedingsadvies terug naar volwaardige producten. Vette vis, groenten, noten. Alles onbewerkt, maar wel lekker. Rachel: “Elke dag moet een feestje zijn, anders hou je het niet vol. ‘Waar word jij blij van?’ vragen we daarom. Wat lust je, wat is goed voor je wat past bij je? Als jij niet van yoghurt met havermout houdt, gaan we je dat niet aanraden natuurlijk. Het is eigenlijk heel gemakkelijk. Je moet het alleen even weten.”

Zes lessen gratis

In shape heeft 3 tot en met 20 januari een hele bijzondere actie: schrijf je nu in voor minimaal 24 lessen en krijg  zes lessen gratis! Als dat geen stok achter de deur is!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door In Shape Afslankstudio. Meer over In Shape Afslankstudio ontdekken?

In Shape Afslankstudio sportscholen

Nu open08:30 - 12:30 |18:00 - 21:00

In Shape Afslankstudio heeft vestigingen in Eindhoven Centrum, Blixembosch en Meerhoven

Bekijk meer:sportscholen

adv.