5 x waarom je zeker naar Eetcafé Spijker moet gaan!

Aangeboden door Eetcafé Spijker 25 januari 2019

Eindhoven heeft superveel leuke cafés en restaurants. Het kan dus soms knap lastig zijn om te kiezen waar je heen moet voor een gezellig diner, of een leuk avondje uit. Nu niet meer: je gaat gewoon naar Eetcafé Spijker. Waarom? Dat lees je hier!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

1. Eetcafé Spijker is leuk voor iedereen!

Eetcafé Spijker
Eetcafé Spijker Foto: Wildschieters

Bij de Spijker kun je voor iedere gelegenheid terecht. Wil je gezellig een biertje pakken met je studiegenoten, uitgebreid dineren met je ouders, uit lunchen met de kinderen, of heb je een date met je nieuwe lover? Het kan allemaal! Ze hebben een uitgebreide bierkaart met meer dan zestig bieren en heel veel lekkere en betaalbare wijnen.

2. Je kunt er op elk moment van de dag terecht

Eetcafé Spijker
Eetcafé Spijker Foto: Wildschieters

Eetcafé Spijker is elke dag vanaf 11.00 uur geopend. Je kunt er genieten van een lekkere lunch of een goeie kop koffie. Handig als je even een break wilt tussen het shoppen door. ’s Avonds kun je aanschuiven bij het diner. Ze hebben veel betaalbare en lekkere maaltijden. Als je daarna nog meer gezelligheid wilt, dan blijf je er gewoon lekker borrelen. In het weekend wordt de zaak omgebouwd tot stapcafé. Kun je lekker dansen daarna.

3. Het is er Bourgondisch en sfeervol

Eetcafé Spijker
Het Spijkerteam met hun Nightlife Award Foto: Eetcafé Spijker

Het vriendelijke personeel en de typische Brabantse gezelligheid maken je bezoek compleet. Dat die gezelligheid doorgaat tot in de late uurtjes werd in november 2018 zelfs beloond, want Eetcafé Spijker won de Nightlife Award voor populairste danscafé van Nederland.

4. Je kunt er goed eten voor weinig

Eetcafé Spijker
Eetcafé Spijker Foto: Wildschieters

Eetcafé Spijker staat in Eindhoven bekend om de heerlijke driegangendiners waar je maar €17,50 voor hoeft te betalen. Supergoedkoop en supergoed! De kaart is verrassend en uitgebreid. Wist je dat de kaart onlangs is vernieuwd? Snel proberen dus. Vergeet ook de lunchkaart niet. Voor €7,50 kun je een broodje bestellen, inclusief drankje!

5. Eetcafé Spijker is elke dag open

Eetcafé Spijker
Eetcafé Spijker Foto: Wildschieters

Nu heb je vast zin gekregen om naar Eetcafé Spijker te gaan. Goed nieuws: ze zijn elke dag van het jaar open! Naast eten, drinken borrelen en dansen, kun je er de polonaise lopen tijdens carnaval, terrassen in de zomerzon, dineren met kerst en nog veel meer. Als dat geen redenen genoeg zijn voor een bezoekje, dan weten wij het ook niet meer.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eetcafé Spijker. Meer over Eetcafé Spijker ontdekken?

Eetcafé Spijker restaurants en horeca

Nu open11:00 - 02:00

Stratumseind 15-21, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.