Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laat die winter maar komen: bij Jolie Spellen hebben ze nu iets heel gaafs!

Aangeboden door Jolie Spellen 1 oktober 2019

Donkere dagen op komst? Nou en! Laat maar komen! Ravensburger heeft namelijk een aantal hele vette escaperoom-puzzels uitgebracht en die hebben ze bij Jolie Spellen in Eindhoven. Joggingpak aan, verwarming aan en puzzelen maar.

Dit zijn dus niet zomaar ordinaire puzzels. Oké, je legt ‘m, maar dan zit er in de doos ook nog een envelop met raadsels. Als je die oplost krijgt je een aanwijzing voor welke stukjes je moet verplaatsen om te ontsnappen aan bijvoorbeeld wolven of vampieren. Je hoeft niet te wachten op je vrienden, want deze puzzels kun je lekker in je eentje spelen.

Tekst loopt door onder de foto

Jolie Spellen
Escaperoomspellen Foto: Jolie Spellen

Voer voor de haaien

Er zijn zes verschillende van deze escaperoom-puzzels. Die verkopen ze allemaal bij Jolie Spellen. Een ervan is: Submarine: je bent op een cruise in de Caraïben. In de haven van Puerto Rico ontmoet je een oude man, die aan het klussen is aan een onderzeeër. Hij wil ermee duiken naar gezonken scheepswrakken. Als hij je vraagt om in zijn plaats een duik te maken, ga je op het aanbod in. Maar dan gaat er iets fout. De boot gaat kapot en je zinkt naar de bodem van de zee. Kun jij  de goede onderdelen vinden om de onderzeeër weer aan de gang te krijgen? Of kom je treurig aan je einde?

Echt iets voor jou?

Check dan vandaag nog de website. Kun je meteen zien welke puzzels ze nog meer hebben. Of je gaat naar de winkel. Hoe dan ook: Met al dat gepuzzel hoef jij deze winter de deur niet meer uit.


Meer over Jolie Spellen ontdekken?

Jolie Spellen speciaalzaken

Gesloten10:00 - 18:00

Lardinoisstraat 18, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

Jolie Spellen Eindhoven

Jolie Spellen: “De ouderwetse gezelligheid komt weer terug”

Sinds 2006 bestiert Leo van der Sanden de speciaalzaak Jolie Spellen aan de Lardinoisstraat, vrijwel...

adv.