Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nog 78 dagen tot kerst: met z’n allen een potje kaarten onder de kerstboom

Aangeboden door Jolie Spellen 8 oktober 2018

Je denkt misschien: ‘Even rustig, de zomer is net voorbij – ik wil nog niet aan kerst denken.’ Logisch. Toch is het geen verkeerd idee om vast in de wondere wereld van de kerstpakketten en aparte cadeautjes voor de feestdagen te duiken, voordat je geen keuze meer hebt.

Bij een kerstpakket denken de meeste mensen toch wel aan zo’n ouderwetse kartonnen doos vol stro en etenswaren die je – eerlijk is eerlijk – niet allemaal gaat verorberen. Zonde! Ga je dit jaar zelf voor kerstman spelen? Gooi het dan eens over een heel andere boeg en kies voor een spelletjespakket! Want wat is er nu leuker tijdens de feestdagen dan met z’n allen een potje te rummikubben onder de kerstboom? Ouderwetse gezelligheid, heerlijk!

De keuze is reuze

Wat je misschien nog niet weet, is dat je bij Jolie Spellen ook kerstpakketten samen kunt stellen. In verschillende prijsklassen en met door jouzelf uitgekozen spellen, kaarten, breinbrekers of puzzels. Het frunniken met de kleine puzzelstukjes is voor sommige mensen hartstikke rustgevend, wist je dat? Wat je ook kiest, we durven te wedden dat je zakelijke relaties, vrienden, familie of werknemers zo’n cadeau weten te waarderen.

In de winkel of via de webshop

Jolie is de laatste échte spellen speciaalzaak die er in Eindhoven te vinden is. En één van de laatste 25 in heel Nederland. Je bent hier dus aan het beste adres, dat snap je. Er is ook een webshop waar je kunt rondsnuffelen naar de mogelijkheden, maar uiteraard kun je ook gewoon in de winkel terecht. Leo en Rinie zullen je met liefde en plezier adviseren.

Feliz Navidad!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jolie Spellen. Meer over Jolie Spellen ontdekken?

Jolie Spellen speciaalzaken

Gesloten10:00 - 18:00

Lardinoisstraat 18, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.