Momentje voor jezelf: Laat je in de watten leggen door Barbers & Brothers!

Aangeboden door Barbers & Brothers Kapsalon 17 februari 2019

Wat ze bij Barbers & Brothers het allerbelangrijkste vinden, is dat iedereen er tevreden en met een prettig gevoel de deur uitgaat. Hier geen ingestudeerde praatjes. Eigenaars James en Mo Hjazieh zijn lekker zichzelf, dus hier kun je naast je knip- of scheerbeurt, je hoofdmassage, scrubsessie of gezichtsmasker rekenen op een gezellig gesprek én een goede kop koffie.

Barbers & Brothers is niet zomaar een kapsalon en ook zeker geen doodgewone barbershop. Naast strakke kapsels, baarden met scherpe lijnen en wenkbrauwen, zijn ze hier gespecialiseerd in styling, föhnen, hoofdmassages, gezichtsmaskers en scrubs. Hier wordt iedereen dus blij van. Mannen, vrouwen én kinderen!

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Barbers & Brothers

Kunstwerkjes

Het is James’ passie om kleine kunstwerken en vormen in het haar te scheren. Ja echt! Iets waar vooral kinderen heel blij van worden. Dit is een precies werkje, waarbij oog voor detail en een vaste hand heel erg belangrijk zijn. Geen probleem voor James, die heeft-ie allebei!

Tekst loopt door onder de foto

Barbers & Brothers
Foto: Barbers & Brothers

Lekker lang glad

Je kunt hier je haar laten knippen maar ze harsen ook je gezicht als je dat wilt. Weg unibrow! En voor de mannen onder ons: niks geen haren meer boven, onder en naast je baard. Het haar blijft na het harsen extra lang weg, dus alles is lekker lang glad. En heren: Mo weet echt álles van baarden. Hij scheert superstrak en verft ze zelfs. Dan ziet je baard er nóg verzorgder uit. Vet!

Geen chemicaliën

Bij Barbers & Brothers gebruiken én verkopen ze producten van Elegance, hier zijn geen chemicaliën aan toegevoegd. Gezond voor je haar én voor je huid dus. Wil je er meer over weten? Vraag het in de shop. Ze vertellen je er alles over.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Barbers & Brothers Kapsalon. Meer over Barbers & Brothers Kapsalon ontdekken?

Barbers & Brothers Kapsalon kappers

Nu gesloten12:00 - 18:00

Vrijstraat 15, Eindhoven

Bekijk meer:kappers

adv.