Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vinyl & Cappuccino 2020 bij Op Noord

Aangeboden door Op Noord actief ontmoeten
Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Op Noord actief ontmoeten
Oude Bosschebaan 11 5624 AA Eindhoven
Datum: 01 mrt 2020
Evenementtijden:
- 01 mrt 2020 vanaf 12:00 tot 17:00
Prijs:

Gratis

Ruilen, kopen en verkopen van Elpees & Singletjes, onder het genot van goede koffie en gezellige muziek bij Op Noord, actief ontmoeten te Eindhoven.

Vinyl is helemaal hot en happening. Er wordt volop geruild, gekocht en verkocht. Zowel nieuw Vinyl als tweedehands. Op zondag 1 maart a.s. organiseert Paviljoen Op Noord “Vinyl & Cappuccino”, een gezellige markt voor particulieren en handelaren.
Onder het genot van een mooie koffie of een lekker biertje praten over muziek, snuffelen door dozen, koffers of platenbakken. Op zoek naar die ene elpee of single.

“Vinyl & Cappuccino” wordt alweer voor de vijfde keer georganiseerd door de enthousiaste medewerkers en vinylfanaten van Paviljoen Op Noord. Binnen in het warme en sfeervolle paviljoen zal er vinyl verhandeld worden vanuit kramen. Het volledige paviljoen zal gevuld zijn met zowel elpees als singletjes. Zowel de grotere handelaren als de kleine hobbyisten met handelswaar zijn uitgenodigd.

De eigen Vinyl DJ zorgt voor de klanken die de sfeer zullen verhogen, zodat je onder het genot van een mooie Beanbrothers koffie of lekker Budels biertje kunt kletsen over muziek en je nieuwe aanwinsten.

Maak er gerust een familie uitje van, Vinyl & Cappuccino en het beweegplein zijn gratis te bezoeken. Tevens zal bij droog weer het midgetgolfpark geopend zijn.


Meer over Op Noord actief ontmoeten ontdekken?

Op Noord actief ontmoeten

Gesloten12:00 - 18:00

Oude Bosschebaan 11 , Eindhoven

Lees mee en reageer!