Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verkiezing nieuwe stadsdichter van Eindhoven

Aangeboden door Natlab
Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Natlab
Kastanjelaan 500 5616 LZ Eindhoven
Datum: 30 jan 2020
Prijs: gratis

Word jij de nieuwe Stadsdichter van Eindhoven? Op 30 januari draagt Jessica Bartels het stokje over tijdens een feestelijke avond. Tot 31 december (DEADLINE VERLENGD) kun je je aanmelden om mee te doen aan de verkiezing!

De Stadsdichter draagt deze titel voor een periode van twee jaar en schrijft gedichten over en draagt voor bij belangrijke gebeurtenissen in de stad, om zo poëzie dichter bij Eindhovenaren te brengen. Dus maak jij de beste gedichten van Eindhoven? Sta je graag op een podium om op een aansprekende en energieke manier jouw werk voor te dragen aan publiek? Dan zijn we op zoek naar jou.

Om mee te doen schrijf je drie gedichten; één over het 100-jarig bestaan van Groot Eindhoven (dat we in 2020 uitgebreid vieren); één over Eindhoven in de toekomst; het derde gedicht mag vrij werk zijn, en stuur je deze samen met een cv en korte motivatie waarom jij de nieuwe Stadsdichter van Eindhoven bent naar [email protected] Als je genomineerd wordt, neem je het 30 januari in een podiumoptreden op tegen andere finalisten.

Meer informatie en voorwaarden vind je op bibliotheekeindhoven.nl/stadsdichter.


Meer over Natlab ontdekken?

Natlab bioscopen

Gesloten10:00 - 00:00

Kastanjelaan 500, Eindhoven

Bekijk meer: bioscopen

Lees mee en reageer!

Deel dit agendapunt of tag iemand via Facebook