Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opening Koelhuis op het Campinaterrein

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Koelhuis Eindhoven
Dirk Boutslaan 1 5613 LH Eindhoven
Datum: 21 dec 2019
Evenementtijden:
- 21 dec 2019 vanaf 22:00 tot 03:00
Prijs: gratis
18+

Na een aantal maanden verbouwen is het vetste gebouw van de stad klaar om open te gaan als evenementenlocatie. Het oude Koelhuis van de Campina zal tijdelijk open gaan als locatie waar het nachtleven van Eindhoven zich verder kan ontwikkelen. Om dit te vieren beginnen we met een eerste avond waar de dansvloer goed getest kan worden.

Joost van Bellen
Joost van Bellen is een fenomeen. Hij is een creatieve duizendpoot, een discodinosaurus en een kameleon die onmogelijk in één hokje te plaatsen is. Maar wie zijn dertigjarige carrière goed bestudeert ziet de algemene delers: buiten zijn liefde voor de nacht en tegendraadse culturen voelt Joost nog altijd de drang zich steeds te vernieuwen, mensen te vermaken en tegelijkertijd iets mee te geven.

Daarbij betrekken we ook partijen en DJ’s die veel betekenen voor het Eindhovense Nachtleven:
Robob
Hank Long
Eric Valentine
MOZEM Collective

Om 22:00 openen we de deuren, heffen we een glas en geven we even het woord aan de Nachtburgemeester van Eindhoven, daarna gaan we dansen en zorgen voor een onvergetelijke nacht!

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen op deze avond en in de tijd dat we bestaan veel moois teweeg te brengen voor de Eindhovense Nacht en het Culturele circuit!

Kaartjes
Online: €5,-
Deur: €10


Meer over Koelhuis ontdekken?

Koelhuis vrijetijd en uitgaan

Gesloten09:00 - 18:00

Dirk Boutslaan 1,, Eindhoven

Bekijk meer: vrijetijd en uitgaan

Lees mee en reageer!