Entree 2020 Effenaar

Effenaar
Flyer: Effenaar

De muzikale aftrap van 2020 moet natuurlijk groots gevierd worden. Maar het moet ook gezellig blijven en daarom verzorgen we met enkele partners uit de stad weer een nieuwe editie van Entree. Dit jaar komen de bands van Effenaar, POPEI, Rock City Institute, Dynamo en Café Wilhelmina. We verzorgen naast een ijskoud biertje en vet geluid ook voor een bubbelig welkomstdrankje en een smakelijke snack. Verzin maar eens een smoes om er niet bij te zijn!

NOIR

Deze band kende je tot voor kort onder de naam The Moonshine Lizard en veel meer kunnen we er nog niet over weggeven. Verwacht een volwassen dosis postrock met lekker donkere randjes. Voor liefhebbers van QOTSA, TOOL en Swans.

Whiff

Jong, funky en met een hoge move your body now vibe. Dat is Whiff onder leiding van multitalent Dries van Elten die onlangs nog zwaar overtuigde tijdens So What’s Next in een bomvol Van Moll!

Harvest Moon

Harvest Moon, inderdaad vernoemd naar dat ene album van die ene opperbaas. Hun muziek gaat van grunge en indie naar new wave en pop. Ja, en je hoort stiekem ook nog altijd een vleug Neil Young.

Boys From the County Hell

Lijkt wellicht wat donker die bandnaam, maar live klinkt het vooral als een feestje. Een Iers feestje welteverstaan. Deze boys vlammen Dublinners- Dropkick Murphy’s- en Poques’ folksongs de zaal in als kanonskogels en dat is helemaal niet verkeerd tijdens dit al knallende nieuwjaarsfeestje.

Ragtime Rumours

Het gerucht gaat dat een niet nader te nomen persoon ooit dit schreef: “Ragtime Rumours swingt dan ook als een malle cowboy die teveel bluespills geknakt heeft”. Wat blijkt? Het blijkt te kloppen! Een fijnere afsluiter van dit knotsgekke Entree 2020 is nauwelijks denkbaar.