Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Boiler Room Comedy | Line-up Show

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Het Ketelhuis – restaurant
Ketelhuisplein 1 5617AE Eindhoven
Datum: 24 jan 2020
Prijs: Ticket € 15,50 Comedy & 2-gangenmenu€ 42,00 Comedy & 3-gangenmenu€ 46,50  

Iedere maand een wisselende line-up show in de bovenruimte van Het Ketelhuis op Strijp-S. De line-up wordt in ieder geval 2 weken voorafgaand aan de voorstelling bekend gemaakt en is altijd onder voorbehoud.

Er zijn toegangstickets verkrijgbaar voor de comedyshow, welke om 21:00 van start gaat. Met dit toegangsbewijs ben je vanaf 20:30 welkom om een plekje uit te kiezen in de zaal. We werken helaas niet met stoelnummering dus kom op tijd als je op zoek bent naar een specifiek plekje of met een grotere groep komt.

Het is ook mogelijk om je avond uit te breiden met een 2- of 3-gangen diner voorafgaand aan de comedyshow. Het diner vangt tussen 18:00 & 18:15 aan en het is niet nodig om een extra reservering hiervoor te maken. We vragen je wel om op tijd aanwezig te zijn en kunnen uitzonderingen hierin niet altijd accepteren. Het is natuurlijk wel mogelijk om dit even telefonisch met ons te overleggen op nummer 06-34513442 (Eva – Eve Vents), maar geen garantie.

Mocht je een kaartje hebben gekocht en onverhoopt toch niet kunnen komen houden kunnen we helaas geen restitutie van de betaling aanbieden en hanteren we de volgende richtlijnen aan:

Bij annuleringen meer dan 24 uur voorafgaand aan de comedyshow bieden wij eenzelfde type ticket voor de eerstvolgende Boiler Room Comedy show. Annuleringen worden alleen behandeld via de mail ([email protected]) waarin u meteen kunt aangeven of u de tickets wilt inwisselen voor de eerstvolgende Boiler Room Comedy show.

Bij annuleringen minder dan 24 uur voorafgaand aan de comedyshow bieden wij een korting van 50% op eenzelfde type ticket voor de eerstvolgende Boiler Room Comedy Show. Annuleringen worden alleen behandeld via de mail ([email protected]) waarbij u meteen kunt aangeven of u gebruik wilt maken van de korting van 50% op de eerstvolgende Boiler Room Comedy show. U ontvangt dan een iDeal link om de betaling te voldoen en daarop volgend de nieuwe tickets.


Meer over Het Ketelhuis – restaurant ontdekken?

Het Ketelhuis – restaurant restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Ketelhuisplein 1, Eindhoven

Bekijk meer: restaurants en horeca

Lees mee en reageer!

Deel dit agendapunt of tag iemand via Facebook