Winnen: tosti-lunch voor 2 personen bij Toasted & Roasted (gesloten)

Door Ankie de Turck 25 februari 2018

Vanaf begin dit jaar hebben we er hier in Eindhoven weer een adresje bij waar je kunt smullen van één van de beste uitvindingen ooit: tosti’s. Ook zo’n fan van deze knapperige knoeperds? Dan moet je op zeker even een bezoekje gaan brengen aan Toasted & Roasted.

Wij hebben dat in ieder geval al gedaan en hingen kwijlend boven de menukaart met daarop zestien verschillende tosti’s om uit de kiezen. Zoals daar bijvoorbeeld zijn: De Teler, de Vega Boerin of de Indonesische Poelier. Wat dat precies zijn moet je zelf maar even uit gaan zoeken. En met een beetje mazzel kan dat nog gratis ook, want wij geven een tosti-lunch voor twee personen weg. Een tosti naar keuze en een drankje per persoon.

Wat moet je doen om kans te maken op deze lekkere prijs? Laat je naam en mailadres achter in het formulier hieronder. Doe dat vóór zaterdag 3 maart, dan loten wij de winnaar. Wil je geen winactie meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Winactie gesloten

Deze winactie is helaas gesloten. Niet gewonnen? Maak je geen zorgen, er komen er nog veel meer aan. Vergeet je vooral niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze acties.