Winnen: twee kaartjes voor het 40UP Zomerfestival (gesloten)

Door Ankie de Turck 11 maart 2018

We moeten nog wel even wachten, maar op 26 mei kunnen we de heupen weer losgooien tijdens het 40UP Festival. Veertig jaar aan dansmuziek zal er voorbij komen. Van hiphop tot disco en van rock tot pop.

De artiesten die op komen treden zijn niet de minste. Kennen we de Sugarhill Gang nog? De grondleggers van de hiphop (ze bedachten letterlijk de term). Offe, ‘I’ve got the power’, SNAP. Dat wordt één grote trip down memory lane. Het evenement vindt plaats op Strijp-S en alle drie de podia zijn overdekt. Altijd fijn op deze locatie. Er is muziek, eten, drinken, theater en met een beetje mazzel een lekker zonnetje. Wat wil een mens nog meer?

Winnen?

Nou, misschien kaartjes winnen voor dit evenement? Die kans heb je nu, want wij mogen twee kaarten verloten. Wat moet je doen om kans te maken op deze swingende prijs? Laat je naam en mailadres achter in het formulier hieronder. Doe dat vóór zaterdag 17 maart, dan loten wij de winnaar. Wil je geen winactie meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Winactie gesloten

Deze winactie is helaas gesloten. Niet gewonnen? Maak je geen zorgen, er komen er nog veel meer aan. Vergeet je vooral niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze acties.