Winnen: Gratis kaartjes voor Alison Moyet in het Muziekgebouw op 25 januari

Door Rachèl Sloven 24 januari 2019

Je kent vast het jaren ’80 hitje ‘Dont’ Go’ van Yazoo nog wel. Zangeres Alison Moyet, de frontdame met de diepe stem zingt inmiddels al heel lang solo. Op vrijdag 25 januari treedt ze op in Eindhoven en jij kunt daarheen. Wij geven twee keer twee kaartjes weg! Moet je nog wel even de prijsvraag goed beantwoorden. Eitje, toch?

In the eighties vormde de Britse popzangeres Alison Moyet samen met Vince Clarke de helft van het synthpopduo Yazoo. Ze bestonden dan misschien niet heel lang, maar ze scoorden wél grote hits als Don’t Go, Only You en Situation. Solo was Alison Moyet ook heel succesvol met hits als is This Love?, All Cried Out en Love Resurrection.

De vraag:

Maar nou komtie:  De vraag! rapapaaaa….. In welke bands speelde Vince Clarke destijds nog meer naast Yazoo? Weet je best… toch? Vul snel onderstaand formulier in en wie weet staan jij en een kompaan naar keuze op 25 januari vooraan bij Alison Moyet. Jeuj!

Je kunt je antwoord insturen tot 25 januari 14.00 uur.

Let op: Het was door een fout van ons eerder niet mogelijk om het antwoord in te vullen. Onze excuses daarvoor. Nu wel! Had je wel al je gegevens doorgegeven? Wil je dat dan nog eens doen, maar ditmaal met het antwoord op de vraag? Bedankt! Je krijgt onze nieuwsbrief dan uiteraard niet dubbel.

Don’t Go van Yazoo:

Prijsvraag 1

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer over Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven ontdekken?

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven muziek

Nu gesloten13:00 - 17:00

Jan van Lieshoutstraat 3, Eindhoven

Bekijk meer:muziek

Meer over

Winacties

adv.