Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je winnen: een avond uit je dak met je vrienden tijdens een virtual reality event bij Nexxt VR

Door Rachèl Sloven 3 februari 2020

Heb je weleens bovenop en wolkenkrabber gestaan en dan vanaf een heel smal plankje de diepte in gekeken? Of een missie moeten voltooien terwijl je werd belaagd door bloeddorstige zombies? We hopen van niet. Althans, niet in het écht. Bij Nexxt VR kan het. In Virtual Reality (VR) dan. Dat is superspannend en niet te vergelijken met wat je ooit eerder deed. Surprise: jij kunt er gratis heen met je vrienden!

Sinds deze zomer kun je je aan de Mathildelaan, in het oude Philips Lighting Application Center (LAC) , de beste virtual reality ervaringen beleven. Het is er alsof je een spel instapt. Ze willen hier zowel in de VR- als in de échte wereld het allerbeste aanbieden op het gebied van technologie, brillen, hardware én ervaringen. Wij van indebuurt gingen je voor en kunnen met zekerheid zeggen: dit wil jij ook!

Gratis event met zijn vieren

This is your lucky day, want Nexxt VR geeft gratis een VR-event weg voor vier personen, ter waarde van €175,- Deze combinatie van spellen, waarbij je drie verschillende VR systemen gaat ervaren, duurt twee uur. Ondertussen kun je onbeperkt snacken én genieten van de non-alcoholische dranken in die in iedere ruimte in de koelkastjes liggen.

Tekst loopt door onder de foto

Nexxt VR
Rachel, Anna en Harm in gevecht tegen de zombies Foto: indebuurt

Wat ga je doen?

Nexxt VR heeft zóveel verschillende spellen; die passen niet in één avond. Bovendien wisselt het aanbod steeds. Om je kennis te laten maken met een dwarsdoorsnede én om je warm te maken voor je volgende bezoek, hebben ze er drie voor je uitgezocht. Zo ga je eerst ervaren wat het is om bovenop een wolkenkrabber te staan met The Plank, moet je vervolgens de zombies van je lijf zien te houden in Arizona Sunrise en mag je uiteindelijk je vrienden virtueel neerschieten in Deathmatch en Archery. Klinkt goed, toch?

Hoe maak je kans?

Heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Eindhoven én je maakt automatisch kans op deze vette prijs. Je wordt voortaan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen: je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met vrijdag 29 februari 2020. Op dinsdag 3 maart krijgt de prijswinnaar persoonlijk bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Nexxtvr Eindhoven ontdekken?

Nexxtvr Eindhoven entertainment

Gesloten10:30 - 21:00

Mathildelaan 1a, Eindhoven

Bekijk meer:entertainment

adv.