Winnen: drie maanden lang gratis rondtoeren op een Swapfiets (gesloten)

Door Ankie de Turck 8 november 2018

Fiets gejat en geen zin om een nieuwe aan te schaffen? Of ben jij zo’n pechvogel wiens fiets om de haverklap een klapband of reutelende ketting heeft? Dan is een Swapfiets een uitkomst. Je krijgt een kek nieuw model en in geval van troubles wordt hij voor je gerepareerd. 

En dat allemaal gratis? Nou nee. Je sluit een abonnement af vanaf €12,- per maand. Daarvoor krijg je dus een fiets en gaat er iets kapot aan de tweewieler, dan komt een van de reparateurs snel langs om je fiets te wisselen voor een werkend exemplaar. Je bent en blijft dus altijd on the road. Klinkt goed, nietwaar? Omdat de fietsen met de blauwe voorbanden zo populair zijn is er onlangs zelfs een Swapfiets winkel geopend op de Wal.

Drie maanden lang op pad met blauwe voorband

Wil jij het ook eens proberen? Wij mogen één iemand blij maken met drie maanden lang gratis rondtoeren op een Swapfiets. Hoe tof is dat?

Meedoen

Kans maken op deze prijs is vrij makkelijk. Schrijf je via onderstaand formulier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Doe dit vóór donderdag 15 november en je maakt automatisch kans op die prijs. Al lid van onze nieuwsbrief? Geen probleem, je kunt alsnog meedoen aan deze winactie. Vul gewoon onderstaand formulier in en geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Na afloop van de actieperiode nemen we persoonlijk contact op met de winnaar. De actie is inmiddels verlopen.

Meer over

Winacties

adv.