Wil je winnen: Een carnavalsoutfit naar keuze! (Gesloten)

Door Ankie de Turck 12 januari 2018

We hebben een hele feestelijke winactie voor onze indebuurt-lezers. En dat heeft te maken met de carnavals vibe die steeds meer in de lucht hangt. Logisch, want vanaf 9 februari staan we weer te hossen. 

Om je een handje te helpen bij je zoektocht naar de ultieme outfit zijn wij op visite geweest bij Carnavalswinkel De Kei om te kijken wat er zoal in de rekken hangt. En dat is veul! Niet alleen outfits maar ook een heel uitgebreid assortiment accessoires. En jij maakt kans op een tegoedbon ter waarde van veertig euro die je hier kunt besteden. Hoe gaaf is dat?

Pekskes in overvloed

Om je te inspireren hebben wij alvast wat pekskes voor je gepast. We zijn helemaal losgegaan met outfits en filmpjes. Dat resultaat kun je hier bekijken. Zeker de moeite waard!

Hoe maak je kans?

Heel simpel: door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je maakt extra kans als je onder dit bericht degene tagt met wie jij de polonaise gaat lopen. De actie loopt tot en met 22 januari. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Winactie gesloten

Deze winactie is helaas gesloten. Niet gewonnen? Maak je geen zorgen, er komen meer toffe winacties aan. Vergeet je vooral niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze winacties.

Carnavalswinkel De Kei feestartikelen

Nu gesloten10:00 - 18:00

Geldropseweg 63, Eindhoven

Bekijk meer:feestartikelen