Aanbiedingen: gratis koffie, mega leegverkoop en héél goedkoop lunchen

Door Ankie de Turck 7 december 2017

Kortingknallers, voordeeltoppers en topacties: hoe je het ook wil noemen, wij hebben ze weer voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de allerbeste aanbiedingen van deze week.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hele maand december extra korting bij Mr. Baker

Aanbiedingen van de week
Foto: Mr. Baker

Nu is Mr. Baker al een heel voordelig tentje waar je kunt lunchen, maar deze maand pakken ze extra uit! Mocht je tijdens het kerstshoppen even de behoefte hebben om te benen te strekken, doe dat dan met een bakje koffie én een gebakje. Betaal je hier maar €3,50 voor. Say what?! Jazeker. En €3,- voor drie donuts, bijvoorbeeld. Echt even van profiteren!

Mr. Baker Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Demer 46, Eindhoven

Bekijk meer:Permanent gesloten

Extra stempel cadeau voor een gratis pizza van de Pizzaplaats

Aanbiedingen van de week
Foto: Pizzaplaats

Dit jaar pas geopend en nu al benoemd tot één van de beste pizzeria’s van Nederland! En ze zíjn ook om je vingers bij op te eten. En vanaf nu kun je met een strippenkaart gaan sparen voor een gratis pizza. Is zo vol, want eenmaal hier geproefd blijf je terugkomen. Als cadeautje ontvang je deze maand de eerste stempel gratis.

de Pizzaplaats pizzeria's

nu gesloten12:00 - 23:00

leenderweg 63, Eindhoven

Bekijk meer:pizzeria's

Gratis kopje koffie bij de Proeftuin

Aanbiedingen van de week

De Proeftuin, oftewel het pannenkoekenhuis, is onderdeel van de Philips Fruittuin. Een bijzonder stukje Eindhoven met een rijke geschiedenis. Deze maand kun je hier een gratis kopje koffie drinken nadat je boodschappen hebt gedaan bij de Landwinkel, ook onderdeel van de fruittuin. Meer weten over deze actie? Hier lees je de voorwaarden.

Philips Fruittuin restaurants en horeca

nu open10:00 - 17:00

Oirschotsedijk 14a, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Leegverkoop: 60% extra kassakorting bij Nu of Nooit voordeel winkel

Aanbiedingen van de week
Foto: Nu of Nooit

Op zaterdag 9 december kun je compleet je slag slaan bij de Nu of Nooit voordeel winkel op de Ruysdaelbaan. Op deze dag ontvang je namelijk 60% extra korting omdat ze ermee gaan stoppen. Alles – dus ook stellingen, vitrines en hele partijen – is te koop. De winkel is de 9e geopend van 09.30 – 18.00 uur. Houd er rekening mee dat je er niet meer kunt pinnen.

Yogaboek, gesigneerd door celebrities

Aanbiedingen van de week
Foto: The Traveling Yoga Family (Facebook)

Ken je het tv-programma ‘Helemaal het Einde? Maakt eigenlijk ook niet zoveel uit. Feit is dat de familie van Kooij (één van de deelnemers aan het programma) een yogaboek heeft geschreven. En je kunt deze 9 december verkrijgen bij de Primera in Meerhoven. Samen met een handtekening en gratis meet & greet met de bekende familie. Hoe leuk is dat?

Primera Meerrijk boekhandels

nu open09:00 - 18:00

Meerplein 20, Eindhoven

Bekijk meer:boekhandels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶