Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzonder huurhuis gespot: het Theehuisje tegenover Kasteel Hoekelum

Door Hanneke van Olst 28 oktober 2019

Op zoek naar een uniek huurhuis, voor een prijs die best meevalt én met view op een echt kasteel? Grijp je kans, gewoon in Ede!

Iedereen in Ede kent ‘m wel: het Theehuisje / voormalige dienstwoning aan de Edeseweg, de weg van Ede naar Bennekom. Een kenmerkend huisje, met vier witte pilaren. En met bijzondere overburen, namelijk Kasteel Hoekelum. Dit huisje staat binnenkort leeg en je kunt hier op basis van de Leegstandwet wonen (minimaal 6 maanden). In de toekomst gaat er namelijk rondom het huisje geklust worden voor de aanleg van de nieuwe Parklaan.

Voordelen

Voor €710,- per maand ben jij de nieuwe huurder van dit huisje (ondertussen is het huisje al verhuurd onder voorbehoud). Je krijgt maar liefst 100 vierkante meter woonoppervlak, een grote tuin, oprijlaan én moestuin voor dit geld. Het station is dichtbij, je woont tussen het groen en hebt twee verdiepingen tot je beschikking.

Nadelen

Zit er geen addertje onder het gras? Nou, het huis is oud. Gebouwd in 1880 zelfs. Wij kunnen geen kookplaat ontdekken in de (oude) keuken bijvoorbeeld. Ook zien we geen foto’s van de badkamer, dus in welke staat deze is, weten we niet. Aan het salaris van de toekomstige huurder zijn overigens wel wat eisen: je bruto maandinkomen moet driemaal de huurprijs zijn.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

adv.