Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Project Heidestad met 26 unieke woningen

Aangeboden door 14 juni 2019

In de wijk Simon Stevin in Ede start Hegeman Bouwgroep met de verkoop van 26 unieke woningen met moderne architectuur. Het gaat om het bijzondere project Heidestad. Geïnteresseerden zijn donderdagavond 20 juni tussen 19.00 en 20.30 uur welkom in het SmaakPark, Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede.

Bezoekers van deze start verkoop kunnen zich laten informeren over het project. Er ligt een brochure met algemene informatie over Heidestad, verkoopdocumentatie en verkooptekeningen van elke woning. Een grote maquette geeft een beeld van de situatie na oplevering. De makelaars zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Ook Warmtenet Ede is present. Prijzen vanaf € 565.000 VON.

26 unieke woningen

Heidestad bestaat uit 26 unieke woningen met moderne architectuur. De grote, heldere vormen zijn ontdaan van alle franje. De gelijksoortige bouwmaterialen zorgen voor eenheid tussen de woningen. Deze worden op subtiele wijze in elk ontwerp weer anders toegepast zodat elke woning uniek is.

Foto: Bolthof van den Top

Alle geschakelde woningen zijn circa 10 of 10,5 meter breed. Dat zorgt voor een flexibele leefruimte die op verschillende manieren is in te delen. Bijvoorbeeld een woonkamer met open keuken of juist een aparte woonkamer en eetkamer/keuken. Ook een kantoorruimte is mogelijk, net als bijvoorbeeld een speelkamer voor de kinderen. De bovenverdiepingen bieden ruimte aan 4 slaapkamers. De badkamer is compleet met dubbele wastafel met meubel, inloopdouche met glazen wand en toilet. Elke woning is inclusief een Bulthaup b1-keuken met spoeleiland en inbouwapparatuur.

Energieneutraal wonen

Naast architectuur speelt ook de energiezuinigheid een grote rol bij dit ontwerp. De woningen worden ‘energieneutraal’ gebouwd. Dit houdt in: uitstekende isolatie, voorzien van hoogwaardig 3-laags isolatieglas en gecombineerd met het duurzame warmtenet uit Ede voor verwarming en warm drinkwater. Op het dak liggen zonnepanelen om stroom op te wekken. Ook plaatsen we bij elke woning een laadvoorziening voor de auto, alvast klaar voor de toekomst!

Foto: Bolthof van den Top
Foto: Bolthof van den Top

adv.