Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klaar voor de winter? 7 x waarom je echt naar Van Engelenburg Kachelspecialist moet

Aangeboden door Kachelspecialist van Engelenburg 30 november 2019

Zodra de temperatuur naar beneden zakt, duiken we met z’n allen weer onze huiskamers in. En als je daar nou nog geen knisperend knusse open haard, houtkachel of palletkachel hebt staan, is van Engelenburg Kachelspecialist in Ede zeker een bezoekje waard. Of als jouw kachel aan vervanging toe is. Ook als je duurzaam wilt gaan stoken. We zetten voor je op een rij wat Van Engelenburg voor jou kan doen. 

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Voor elk budget

Voorbeeld van een inzetkachel in een al bestaande haard. Foto: Van Engelenburg Kachelspecialist

Bij van Engelenburg vind je voor elk budget een sfeervolle kachel. Niet alleen nieuwe kachels, er is ook een aanbod van voordelige tweedehands kachels. “Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend in onze showroom informatie in te winnen. Of kijk alvast eens in onze webwinkel.”

Ouderwets goede service

Foto: Van Engelenburg Kachelspecialist

Van Engelenburg Kachelspecialist is een klein familiebedrijf. De huidige eigenaar Ronald van Engelenburg is opgegroeid tussen de kachels. Vanaf 1989 is Ronald al werkzaam in de zaak. Hij hielp als kleine jongen al in de zaak van zijn vader. Sinds hij het bedrijf heeft overgenomen is er alleen maar meer kennis bijgekomen. “Wij houden hier van korte lijntjes. Onze monteurs zijn allemaal goed opgeleid, ouderwets goede service vinden wij belangrijk.”

Kennis van duurzaam stoken

Foto: Van Engelenburg Kachelspecialist

Hoe gezellig is het om een vuurtje stoken met een hout- of pelletkachel in de woonkamer. Maar; kan dat eigenlijk nog wel met alle milieuproblematiek? Volgens Ronald zijn er heel veel duurzame oplossingen. “Hout is een goede duurzame energiebron, wanneer er een verantwoord kapbeleid gevoerd wordt. Als je stookt volgens de regels, en wij vertellen de klant altijd bij plaatsing van een kachel wat deze zijn, dan heb je een optimale verbranding met minimale uitstoot van fijnstof, koolwaterstof, koolmonoxide en stikstofoxide.” Ook voor een pelletkachel ben je bij Ronald aan het juiste adres. “Nog tot 2020 kun je subsidie krijgen bij de aankoop van een pelletkachel. Onze agenda’s zijn behoorlijk vol, maar wie weet kunnen we nog een gaatje vinden.”

Advies op maat

Foto: Van Engelenburg Kachelspecialist

Of je nu gaat voor een grote gezellige haard, of juist denkt aan een compacte kachel: de kachelspecialist kan precies berekenen welke haard of kachel het meest geschikt is voor jouw woning. “Wat wij vaak zien is dat de haard te groot is, hierdoor is het te snel heet in de kamer en wordt de haard nog amper aangestoken: jammer. Wij kunnen ervoor zorgen dat de klant optimaal geniet en profiteert van de verwarming.”

Veiligheid staat voorop

Foto: Van Engelenburg Kachelspecialist

“Het ligt misschien voor de hand, maar bij ons staat veiligheid voorop. Je bent toch met vuur bezig. We geven de klant altijd duidelijke instructies voor het gebruik. Uiteraard letten wij op tijdens het plaatsen, dat alles goed en veilig gebeurt.” Bij Kachelspecialist van Engelenburg kun je rekenen op vakmanschap. “Wij zijn lid van de NHK en DE gecertificeerd.”

Grote voorraad

Voor al je accessoires kun je ook bij Van Engelenburg terecht. Foto: Van Engelenburg Kachelspecialist

In de showroom staan niet alleen heel veel kachels, het is er tot de nok toe gevuld met accessoires. Rookkanalen en andere onderdelen: de voorraad is ontzettend groot bij Van Engelenburg Kachelspecialist.

Onderhoud en reparaties

Foto: Pixabay

Goed je hebt eindelijk een keuze gemaakt, de gezellige kachel staat te branden. Maar nu? Hoe zit het met het onderhoud en eventuele reparaties? Ronald: “Dat kunnen wij uiteraard ook voor de klant verzorgen. Onze service houdt niet op bij plaatsing.”


Meer over Kachelspecialist van Engelenburg ontdekken?

Kachelspecialist van Engelenburg woonwinkels

Vandaag gesloten

Prins Bernhardlaan 15, Ede

Bekijk meer:woonwinkels
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.