5x waarom je op het nieuwe Kazerneterrein in Ede wil wonen

Aangeboden door BPD Ontwikkeling B.V. 13 februari 2019

Vanuit jouw nieuwbouwwoning heb je een uniek uitzicht op historische militaire gebouwen. Als je je ogen sluit, lijkt het zelfs alsof er een groep militairen kaarsrecht voorbij marcheert. In La Cour Cantina woon je écht op een plek vol karakter. In duurzame eigentijdse woningen. Plus: op loopafstand van het dorpscentrum én het station Ede-Wageningen. Ideaal toch?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gezamenlijke binnentuin én plek voor jezelf

kazerneterrein ede nieuwbouw

Picture this: je parkeert ondergronds en neemt daarna een kijkje in de beschutte binnentuin. Aan de kleurrijk gedekte picknicktafel is nog een plaatsje voor je vrij. Je buurman schenkt een glaasje voor je in en vertelt een komisch verhaal. Da’s pas genieten. Liever alleen chillen is ook mogelijk: de 23 duurzame woningen met een vanafprijs van € 270.000 v.o.n. hebben een eigen voor- en/of achtertuin.

Daar waar de officieren aten

kazerneterrein ede nieuwbouw

La Cour Cantina is geïnspireerd op de plek waar vroeger de officieren aten: de oude officierskantine. De kantine en andere monumentale gebouwen blijven staan en krijgen een nieuwe functie. En de plek waar jij straks gaat dineren? Een prachtige nieuwbouwwoning, duurzaam gebouwd én gasloos!

Gasloos: klaar voor de toekomst

kazerneterrein ede nieuwbouw

Alle woningen in La Cour Cantina zijn gasloos. Zo speel je alvast slim in op de toekomst. Via het groene warmtenet van Warmtebedrijf Ede maak je gebruik van duurzaam opgewekte warmte: voor ruimteverwarming en verwarming van tapwater. De voordelen van gasloos op een rij:
 Veilig wonen
 Kostenbesparend
 Beter voor het klimaat

Kies je daarnaast ook voor zonnepanelen? Dan ben je helemaal goed bezig: je woning wordt nog energiezuiniger. Met als extra voordeel dat je in aanmerking komt voor een groenhypotheek, met extra leencapaciteit van € 9.000,- of € 15.000,-.

Koop je woning online

kazerneterrein ede nieuwbouw

Nog meer toekomstproof: in La Cour Cantina koop je een woning door op je tablet je handtekening te zetten! Liever toch een makelaar zien? ‘Offline’ contact blijft mogelijk.

Start bouw tweede kwartaal

kazerneterrein ede nieuwbouw

In het tweede kwartaal van 2019 start BPD met de bouw van La Cour Cantina. Is Ede je hometown en zoek je een nieuw plekje met karakter? Of overweeg je voor het eerst in het dorp te komen wonen? Wees er snel bij, er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar! Kijk hier voor meer info.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BPD Ontwikkeling B.V.. Meer over BPD Ontwikkeling B.V. ontdekken?

BPD Ontwikkeling B.V. dienstverlening

Bekijk meer:dienstverlening
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.