Zon! Hier vind je alles om je voor te bereiden op het tuinseizoen

Aangeboden door Praxis 27 februari 2019

 Het tuinseizoen is begonnen! De eerste zonnestralen hebben we al gehad en die leuke tijd is weer aangebroken; het moment dat je steeds meer buiten kunt zitten. En dus ook weer eventjes je tuin of balkon aanpakt. Het tuinseizoen bij Praxis is in ieder geval al van start en er staan allerlei handige producten voor je klaar. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Voor de barbecue

tuinseizoen praxis

En natuurlijk: geen tuin of balkon is compleet zonder een mooie barbecueset! Ga bijvoorbeeld voor een gasbarbecue of een traditionele kolenbarbecue. Praxis heeft bovendien een ruim assortiment aan houtskool en briketten.

Alles voor een opfrisbeurt

tuinseizoen praxis

Kan jouw tuin of terras wel even een opknapbeurt gebruiken? Bij Praxis vind je onder andere schoonmaakazijn, groene aanslagreiniger en hogedrukreinigers om die tegels weer te laten glimmen.

Tuingereedschap

tuinseizoen praxis

Wil je de tuin echt grondig onder handen nemen? Dan is het wellicht een idee om elektrisch tuingereedschap aan te schaffen om de klus wat makkelijker te maken voor jezelf. Denk dan bijvoorbeeld aan grasmaaiers, trimmers en heggenscharen.

Meubelen

tuinseizoen praxis

Niets leuker dan op een mooie voorjaarsdag in de tuin een borreltje drinken of hapje eten. Scoor daarvoor nu bij Praxis mooie bistrosetjes, loungesets en parasols voor die echt hete dagen die eraan komen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Praxis. Meer over Praxis ontdekken?

Praxis bouwmarkten

Nu gesloten12:00 - 17:00

Lorentzstraat 1, Ede

Bekijk meer:bouwmarkten
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.