Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Hier in Ede kun je nu de nieuwste Toyota op de kop tikken

Aangeboden door Toyota Van Gent Ede 14 december 2018

Ben jij wel toe aan een nieuwe bolide? Een auto is een van de grootste aankopen in je leven en daar moet je dus goed over nadenken. Als je deskundig advies wil van experts kom dan eens een kijkje nemen in de showroom van Van Gent Ede, waar je binnenkort de nieuwste Toyota Corolla vindt. 

De nieuwe Corolla is nu al bij Van Gent te bestellen en zal eind maart ook in de showroom te vinden zijn. Hij komt in drie varianten: een sportieve Hatchback, een stijlvolle Sedan en een ruime Touring Sports. De prijzen van de Toyota Corolla beginnen al bij 23.995,-. De Hybrid is leverbaar vanaf € 26.395,-

Van Gent is dé dealer op het gebied van Toyota in de omgeving Ede. Gilbert van Gent vertelt: “De twaalfde generatie staat op een nieuw platform dat met zijn lage zwaartepunt voor een dynamische rijervaring zorgt. Behalve dat de Corolla spannender dan ooit rijdt, ziet hij er ook nog eens sportiever uit dan alle voorgaande generaties.”

Nieuw tijdperk

De nieuwe Corolla luidt een nieuw tijdperk in voor Toyota. Hij oogt breed en laag en biedt veel rijplezier. Het design van de Corolla is dynamisch en sportief door zijn scherp gestileerde lijnen en LED-verlichting aan de voor- en achterkant. De nieuwe Toyota Corolla is uitgerust met de nieuwste actieve en passieve veiligheidssystemen.

Meer dan 46 miljoen exemplaren

Sinds de introductie van de eerste generatie Corolla in 1966 zijn wereldwijd al meer dan 46 miljoen exemplaren verkocht. Dat maakt de Corolla de bestverkochte personenauto ter wereld! Wij hebben alvast wat foto’s voor je. Kijk je mee? 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Toyota Van Gent Ede. Meer over Toyota Van Gent Ede ontdekken?

Toyota Van Gent Ede auto en mobiliteit

Gesloten08:00 - 18:00

Copernicuslaan 7-9, Ede

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.