Ruud ontwerpt al 40 jaar keukens: ‘Olijfgroen is nu populair’

Aangeboden door Keukens Ede

De populaire olijfgroene keuken Foto: Keukens Ede

Warme gedekte tinten, diep donkerblauw, zwartblauw, of olijfgroen in combinatie met marmer en messing… “Het tijdperk van de zwart-witte keuken is voorlopig voorbij”, zegt Ruud Langestraat, eigenaar van Keukens Ede aan de Maanderweg. “Het mag ook wel allemaal wat gezelliger vind ik. Mensen die hier eigenlijk binnenlopen met een zwarte keuken in hun hoofd, switchen vaak als ze die olijfgroene zien.

Als er iemand een hart heeft voor keukens, dan is het Ruud wel. Met ruim veertig jaar ervaring weet hij precies wat er wel en niet leeft in de keukenwereld. Al die kennis en ervaring stopt hij in het ontwerpen van keukens. En dat niet alleen, want je kunt bij Keukens Ede ook een 3D ontwerp laten maken van jouw toekomstige keuken. Met één muisklik schakel je van een landelijke keuken, zó over naar een strak en modern design.

Lees verder onder de foto >

Foto: Keukens Ede

Ontwerpen die rust uitstralen

Keukens Ede is een kleine eenmanszaak die complete keukens ontwerpt en levert. De ontwerpen worden hier voor elke klant persoonlijk, geheel naar wens aangepast. Ruud legt het uit: “In een fabriek houden ze bijvoorbeeld geen rekening met bepaalde inbouwapparaten die het lijnenspel van deuren en panelen verstoort. Ik zorg bij mijn ontwerpen dat de keukens altijd rust uitstralen, wat er ook aan apparatuur bij komt.”

Maatwerk zonder extra kosten

“Ik lever maatwerk, maar dan zonder dat daar een prijskaartje aanhangt. Ik vind goede service niet meer dan normaal. Een keuken is een kostbare investering voor een aantal jaren, dus dat moet dan precies zijn zoals iemand het in gedachten had.”

Lees verder onder de foto >

Foto: Keukens Ede

Combineren van kleur en materiaal

Het combineren van kleuren en materialen voor het behoud van een stijlvolle en rustige keuken, is Ruud’s specialiteit. “Zo combineer ik bijvoorbeeld keukens in een of twee kleuren, met daarin details die zijn uitgevoerd in houtkleur.”

Out of the box

“Elke keuken wordt uiteindelijk uitgevoerd zoals de klant het graag wil”, gaat hij verder. “En wanneer ik zie dat het beter kan, of als een beslissing iemand in de praktijk niet gelukkig maakt, dan denk ik uiteraard mee. Alles is mogelijk. Ik denk out of the box.”

Lees verder onder de foto >

Foto: Keukens Ede

Gratis 3D-ontwerp

Keukens Ede werkt met de grootste merken ter wereld, vaste monteurs en een gedegen distributiecentrum. “We zijn zelf verantwoordelijk voor het ontwerp, de bestellingen en de eindcontrole”, zegt Ruud. “Een korte, sterke keten. Doordat we onze krachten bundelen, kunnen we de kosten laag houden èn kun je bij ons gemakkelijk afwijken van wat geldt als norm in de keukenwereld.”

“Wil jij jouw kastindeling bijvoorbeeld nét wat anders dan anders? Geen probleem. Bij ons kun je online jouw wensen invullen. Dan gaan wij aan de slag met jouw gratis 3D-ontwerp.” Benieuwd naar wat Ruud momenteel in de showroom heeft staan? Neem gerust een kijkje op de website of kom gezellig langs in de winkel.

Keukens Ede

Maanderweg 48, 6711 NE Ede

Nu gesloten

Meer informatie

Keukens Ede

Maanderweg 48, 6711 NE Ede

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Winkelen

Ga naar “Boetiekjes en (dames)winkels in Ede: hier vind je ze”

Boetiekjes en (dames)winkels in Ede: hier vind je ze

Ga naar “Deze nieuwe zaak komt in winkelcentrum Parkweide”

Deze nieuwe zaak komt in winkelcentrum Parkweide

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50”

CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50

 • Jumbo
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Visstoof met prei tomaat € 1,19”

Visstoof met prei tomaat € 1,19

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “LIGHTZONE Led wandlamp € 12,99”

LIGHTZONE Led wandlamp € 12,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 5 februari 2023

Agenda

Ga naar “Carnaval 2023 Ede”

Carnaval 2023 Ede

 • Van 18 feb t/m 21 feb
Carnaval Ede
Ga naar “Gluren bij de Buren”

Gluren bij de Buren

 • 5 februari 2023