Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Paula van het Cadeauhuis-Ede: ‘Dit zijn de ultieme cadeautips voor elke leeftijd!’

Aangeboden door Cadeauhuis-Ede 25 november 2019

Je had het je nog zo voorgenomen. Op tijd beginnen met shoppen. Maar Sinterklaas is er alweer en december komt razendsnel dichterbij. De stress slaat toe. Niet nodig, want Paula van het Cadeauhuis-Ede heeft voor ons de ultieme cadeautips. We hebben dit heel handig per leeftijdcategorie op een rijtje gezet, zodat jij weer rustig kunt ademhalen.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

De allerkleinsten

Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede

Het is voor de allerkleinste kinderen, de baby’s zo belangrijk om spelenderwijs lekker met hun zintuigen bezig te zijn. Alles staat nog in het teken van ontwikkelen en bij het Cadeauhuis-Ede vind je genoeg grote en kleine cadeaus waar je een blije baby van krijgt. Dit is de top 3 van Paula:

1 Hape Baby Einstein serie

“Deze lijn is zo goed bedacht en ontworpen. De kleurtjes, de geluiden. En niet onbelangrijk, de muziekjes zijn vriendelijk en niet schreeuwerig, je word daar zelf niet horendol van.”

2 Rubbabu

“Dit is echt heel erg mooi speelgoed, vanaf 0 jaar aan te bieden aan je kleintje. Ecologisch geheel verantwoord, ze kunnen dit gerust in hun mond stoppen, compleet veilig.”

3 Lilliputiens

“Als je moeders vraagt om knuffels en ander speelgoed voor kleintjes te ontwerpen, dan weet je dat het een succes is. Lilliputiens heeft de mooiste knuffeltjes waar ukkies heerlijk mee friemelen. Er zitten zoveel leuke details aan de producten, hier is echt over nagedacht.”

De peuters en kleuters van 2 tot 5 jaar

Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede

Voor de ondernemende peuters en kleuters heeft Paula ook volop cadeautips. Ze kon zo een top 10 bedenken, maar we houden het ook voor deze groep even op 3 toppers.

1 Haba knikkerbaan

“De Haba knikkerbaan, is echt een klassieker in een mooie uitvoering. Eindeloos speelplezier gegarandeerd.”

2 Smartmax

“Het leuke van deze speelgoedlijn is dat je kinderen hiermee een combinatie van bouwen en rollenspelen aanbiedt. Eerst met de staafjes en bollen met magneetjes iets bouwen en dan met bijbehorende diertjes lekker spelen.”

3 Sylvanian Families

“Sylvanian Families is een van mijn persoonlijke favorieten. Ik vind dit zo mooi! Een handige tip; koop eerst een klein huisje met een paar diertjes om te kijken of je kind het leuk vindt, voordat je een groot en veel duurder poppenhuis koopt. Voor de echte fans is een groot huis wel een prachtig Sinterklaas- of kerstcadeau.”

Kinderen vanaf 6 jaar

Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede

Ook als jouw kind steeds groter is en steeds meer uitdaging in zijn spel zoekt, heeft Paula genoeg opties. Dit zijn haar tips voor kinderen vanaf 6 jaar.

1 LEGO

“Ik moet wel LEGO wel noemen. Wie heeft er vroeger zelf niet mee gespeeld? Nog altijd ongekend populair bij de bouwers onder de kinderen. We hebben een hele uitgebreide collectie, er zit vast iets tussen in elke prijsklasse.”

2 GraviTrax®

“De knikkerbaan van GraviTrax® vind ik erg mooi en uitdagend. Met het GraviTrax® kogelbaan systeem kan je je eigen kogelbaanwereld bouwen. Kinderen kunnen hun eigen parcours bouwen, vol actie.”

3 Topmodels

“Als laatste tip ik nog Topmodels. De meeste meiden zijn hier helemaal weg van. Met onder meer leuke tekenboekjes, de creativiteit wordt volop gestimuleerd. Op een hele hippe manier.”

Bonustips: de leukste spellen

Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede

Natuurlijk kunnen de spellen niet in dit lijstje met de ultieme cadeaus ontbreken en noemen we deze nog even apart. Paula heeft weer per leeftijd een aantal tips op een rij gezet:

Kinderen van 3 tot en met 5 jaar

1 Haba berenhonger: “Erg leuk ook voor kinderen die niet zo goed eten. De beer een hapje en het kind een hapje.”

2 Concept Kids: “Hoe leuk is het als je niet tegen elkaar, maar met elkaar speelt? Geen huilende kinderen die nog niet goed met verlies om kunnen gaan. Concept Kids Dieren is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

3 De spellen van Sunny games: “Deze zijn mooi en spannend. Bijvoorbeeld de Geheime Gang, dit is een spannend geheugenspel. De kinderen helpen elkaar om te onthouden wat ze ontdekken.”

De leukste spellen voor kinderen vanaf 5 jaar

Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede

1 Smartgames Squirrels Go Nuts: “Smartgames zijn leuke leerzame 1-persoons spelletjes.”

2 Rubik’s Cube: “In het kader van ken je klassiekers: de Rubik’s Cube!”

3 Schaken en dammen: “Lekker de hersens kraken met het goude oude schaken en dammen.”

Oudere jongeren en volwassenen

Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede

1 Ticket to ride: “Je hebt hier veel verschillende uitvoeringen van. Een ontzettend leuk spel waar je zo de hele avond zoet mee bent.”

2 Qwixx dobbelspel: “Het leuke aan dit spel is dat je niet op je beurt hoeft te wachten. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp.”

3 Exploding kittens: “Dit spel is echt alleen voor volwassenen of oudere jongeren. Het is een kaartspel, een tactische spel en een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens.”


Meer over Cadeauhuis-Ede ontdekken?

Cadeauhuis-Ede cadeauwinkels

Gesloten09:30 - 21:00

Maandereind 26 A, Ede

Bekijk meer:cadeauwinkels
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.