Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Net weer op school begonnen? Laat je fiets even goed nakijken hier in Ede

Aangeboden door Auke.nl 21 september 2019

Je kent het wel: je bent net weer bezig met school of weer aan het werk maar je fiets heeft toch wel erg lang stil gestaan deze zomer. Tijd voor een onderhoudsbeurt dus! Bij Auke Tweewielers in Ede zorgen ze dat jouw fiets weer een hele tijd mee kan. 

Geen haast, geen stress

Niets vervelender dan een fiets die niet meer vooruit gaat. Dan moet je jouw stalen ros in rap tempo ergens naartoe brengen voor onderhoud en ondertussen maar een andere oplossing bedenken voor je tocht naar school of werk. Niet handig! Waarom wachten tot het echt niet meer anders kan? Breng je fiets op tijd weg voor een onderhoudsbeurt en laat gelijk even de lampen nakijken voor als het weer vroeg donker wordt.

Nieuwe fiets

Is het tijd voor een nieuwe fiets? Dan is dit hét moment om langs te komen bij Auke om een nieuw model uit te zoeken. Maak een proefritje of bestel een model via Auke wat ze nog niet in de winkel hebben. Auke kan je trouwens ook altijd helpen met passend advies over welke fiets bij jou past.

Auke Tweewielers

Al jaren hebben Auke en zijn teamleden ervaring met reparatie, onderhoud en verkoop van fietsen. Auke verkoopt verschillende grote en minder grote merken en heeft een hoop onderdelen in huis. Wat niet in huis is, kan vaak wel besteld worden door het team. Kortom: al jouw fietsproblemen lossen ze bij Auke op.


Meer over Auke.nl ontdekken?

Auke.nl fietsenwinkels

Gesloten08:30 - 17:00

Notaris Fischerstraat 7, Ede

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.