Je huis inrichten naar jouw stijl? Hier koop je meubels op maat

Aangeboden door Soof Meubels 14 februari 2019

Ken je dat: je gaat naar een woonboulevard op zoek naar nieuwe meubels, maar vindt telkens nét niet wat je wil. Het pootje van die bank klopt niet helemaal, of je vind het houtwerk van die leuke boekenkast toch iets te donker. Kom dan een keer langs bij Soof Meubels, waar alles precies naar jouw smaak aangepast kan worden!

Bij Soof Meubels voert maatwerk de boventoon. Alles wat je in de winkel ziet kan ook anders. Bijvoorbeeld de opstelling van de banken. Je kunt een bank als recht model bestellen maar ook als hoekbank. Of wil je liever verschillende elementen koppelen, bijvoorbeeld losse bijpassende hockers erbij? Bij Soof kunnen ze jou altijd helpen.

soof meubels ede

Stoffen, zitcomfort en meer

Soms zijn er per bank wel 30 elementen waar je uit kunt kiezen waardoor een bank precies op maat en smaak kan worden samengesteld. Zélfs de zitdiepte, zithoogte of het zitcomfort kan bij verschillende banken in het assortiment nog worden aangepast. Bovendien is er de mogelijkheid je eigen stoffen te kiezen. Bij Soof werken ze samen met stoffenhuizen zoals Carlucci, Chivasso, Jab, Romo en Aristide. Daardoor heb je altijd keuze uit talloze mooie stofsoorten.

 

soof meubels maatwerk ede
fotocredit: Soof Meubels

Lampenkappen

Ook lampenkappen kun je maar beter op maat kopen. Anders is die kap toch net iets te groot voor dat tafeltje, of past de kleur niet helemaal bij de rest van het interieur. Bij Soof maken ze alle lampenkappen op maat en kun je kiezen uit diverse stoffen en formaten. De keuze is aan jou.

Wil je de mogelijkheden tot maatwerk een keer bespreken of gewoon wat wooninspiratie opdoen bij Soof? Loop dan vooral eens binnen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Soof Meubels. Meer over Soof Meubels ontdekken?

Soof Meubels woonwinkels

Vandaag gesloten

Telefoonweg 137, Ede

Bekijk meer:woonwinkels

adv.